Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ – Ο ΑΝΑΙΜΑΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
& '' ΟΙ ΕΝΔΟΟΙΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ''
 ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου – Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ 
Η έντονη ψυχολογική πίεση , στο να αντεπεξέλθει κάποιος , στις δύσκολες οικονομικές απαιτήσεις της εποχής μας , κοινές για όλους μας, μείωση συντάξεων, διαλυμένος ο τομέας της Δημόσιας Υγείας , ΕΜΦΙΑ, πλειστηριασμοί της ακίνητης περιουσίας , κόβουν το ΕΚΑΣ , χρέη, ανεργία βαλλόμαστε από παντού και λίγο έως και πολύ δεν υπάρχει κανείς που θα γλυτώσει.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΑΒΑΛΕ ...ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...

1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1821 : ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «ΣΑΛΠΙΓΞ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».


Η 1η Αυγούστου στην ιστορία του νεότερου ελληνικού έθνους συνδέεται με την έκδοση της πρώτης επίσημης έντυπης ελληνικής εφημερίδας.


Μόνο πέντε μήνες μετά το ξέσπασμα της επανάστασης του 1821, στην Καλαμάτα, στο μικρό τυπογραφείο που έφερε μαζί του ο Δημήτριος Υψηλάντης, τυπώνεται η εφημερίδα "Σάλπιγξ Ελληνική". Για τον ανήσυχο Ρωμιό, εντούτοις, που και σιδηροδέσμιος κρατούσε το πνεύμα του ελεύθερο, η έκδοση της συγκεκριμένης εφημερίδας δεν αποτελούσε το πρώτο βήμα. Ήταν ο καρπός πολλών προγενέστερων προσπαθειών που έγιναν εκτός Ελλάδας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ...ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ...

Offsite news             
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

7 Νοεμβρίου 2016

 
Ώρα για το εδαφικό στην Ελβετία - Αναλυτικά το πρόγραμμα των διαπραγματεύσεων (φωτογραφίες)
Σε μια συνεχή και εντατική ολοήμερη διαπραγμάτευση επί του εδαφικού και όλων των άλλων εκκρεμούντων ζητημάτων που είναι αλληλένδετα εισέρχονται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών οι συνομιλίες για το Κυπριακό, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, οι οποίες θα διεξάγονται μέχρι και την Παρασκευή στο ελβετικό θέρετρο Μοντ Πελεράν. Μάθετε περισσότερα για το σημερινό πρόγραμμα εδώ.


Ακιντζί και Ερντογάν επιμένουν στις εγγυήσεις στην Κύπρο
Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το σύστημα εγγυήσεων, επεσήμαναν κατά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον Τ/Κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής προεδρίας. Διαβάστε τι αναφέρουν οι πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου