Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ... ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.....



Τα πρόσωπα – κλειδιά στο επιτελείο του Τραμπ

Λίγες μόνο ώρες από τη νίκη του Ντ. Τραμπ, κι ενώ δεν έχουν κοπάσει πανηγυρισμοί αλλά και διαμαρτυρίες, έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από τους ανθρώπους του νέου προέδρου. Από τα πρόσωπα δηλαδή που θα επιλεγούν από τον Αμερικανό μεγιστάνα για να μπουν σε θέσεις-κλειδιά στον Λευκό Οίκο και στην κυβέρνηση. Το BBC δίνει ορισμένα ονόματα που ακούγονται έντονα στην Ουάσιγκτον. Συγκεκριμένα:

• Νιουτ Γκίνγκριτς – Υπουργός Εξωτερικών
Μαχητικός συντηρητικός, ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του Τραμπ, είναι ο πιο πιθανός για την κορυφαία διπλωματική θέση της Αμερικής. Ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων το 1994, ο Γκίνγκριτς σχεδίασε τις εκλογές που έδωσαν στους Ρεπουμπλικάνους τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων.
• Ρούντι Τζουλιάνι- Γενικός Εισαγγελέας
Ως δήμαρχος της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της 11ης Σεπτεμβρίου, έγινε η προσωποποίηση της αντοχής της πόλης, μέσα στα συντρίμμια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Εισήγαγε επίσης την πολιτική «stop-and-frisk» (το δικαίωμα ελέγχου πεζών από την αστυνομία), το οποίο οι επικριτές του είπαν ήταν μια μορφή φυλετικής διάκρισης.
• Ράινς Πρίμπους – Αρχηγός του Επιτελείου
Ο 44χρονος Πρίμπους, ελληνικής και γερμανικής καταγωγής, θεωρείται ευρέως ως πιστός σύμβουλος του Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Ως πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων, ήταν μια γέφυρα μεταξύ του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου και της «παλιάς σειράς» του κόμματος.
• Κρις Κρίστι – Υπουργός Εμπορίου
Μετά από τη δική του προεδρική εκστρατεία φέτος, ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ ενέκρινε αμέσως τον Τραμπ.
• Τζεφ Σέσιονς – Υπουργός Άμυνας
Ο Γερουσιαστής των ΗΠΑ από την Αλαμπάμα θεωρείται πιθανός επικεφαλής του Πενταγώνου. Μετά τη νίκη του στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ είπε για τον Σέσιονς: «Είναι ιδιαίτερα σεβαστός στην Ουάσιγκτον, επειδή είναι τόσο έξυπνος». Ο 69χρονος ήταν υποστηρικτής της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ το 2003.
• Μάικλ Φλιν- Σύμβουλος Εθν. Ασφάλειας
Ο Φλιν, απόστρατος στρατηγός του Αμερικανικού Στρατού, βοήθησε τον Τραμπ να συνδεθεί με τους βετεράνους, παρά την έλλειψη στρατιωτικής θητείας του υποψηφίου. Χλεύασε την πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα για την προσέγγισή της απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος.
• Στίβεν Μνοσίν – Υπουργός Οικονομικών
Ο ίδιος ο Τραμπ έχει κατονομάσει τον επικεφαλής στο υπουργείο Οικονομικών. Αλλά είναι ασαφές εάν οι λαϊκιστές υποστηρικτές του Τραμπ θα δεχθούν την ιδέα να παραδοθεί η εθνική φορολογική πολιτική σε κάποιον από το περιβάλλον της Wall Street.
Το CNBC, πάντως, προκρίνει για νέο «τσάρο» της οικονομίας τον Ελληνοαμερικανό νυν διευθύνοντα σύμβουλο της JP Morgan,
Τζέιμι Ντίμον που είναι εγγονός Ελληνα μετανάστη.

4 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
    ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΝΤΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΕΛΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 1960 ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΜΑΓΕΙΑ...ΘΡΗΣΚΕΙΑ....ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΙ.

    ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΧΛΟΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΥΤΑΙΟΝ.

    ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ...ΤΑ 25 ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΜΕΤΑΦΡΑΣΑ ΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΤΕ ΕΚΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΒΟ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΓΚΟΟΓΚΛΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΟΣ....ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ...ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.

    Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΙΝΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2Ο17.

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com

    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,,ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,,,ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ.

    ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΤΟΞΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΙΑΣ.

    ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΜΠΑΡΝΤΣΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΜΑΚΕΔΟΙΝΙΑ...ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΕΙΡΩΤΑΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com...google

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ...ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ..

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 196Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή