Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Δεν Ξέρεις τι σου Ξημερώνει ........ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,,,'' ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ “

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,,,'' ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ  “
Δεν Ξέρεις τι σου Ξημερώνει ........

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ της Παναγιώτας Βασιλοπούλου


Στις 21 Νοεμβρίου 2016 , 77χρονος στην Πάτρα συνελήφθη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Αχαϊας , για ανθρωποκτονία με πρόθεση εις βάρος Βουλγάρου 45χρονου .
Ο 77χρονος είχε νοικιάσει ένα οίκημα στον 45χρονο Βούλγαρο , όπου πήγε εκεί με κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε με την πρόθεση της ανθρωποκτονίας .
Τα αίτια ήταν διά ασήμαντου αφορμή : διότι πιο πριν από το συμβάν , αστυνομικές πηγές λένε , πως πίνανε αλκοόλ και δίχως σοβαρής αφορμής, προηγήθηκε καυγάς έντονος και λογομαχία ανάμεσα τους . Ο 77χρονος δράστης με το κυνηγετικό όπλο τον πυροβόλησε , τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Πάτρας και το βράδυ της ίδιας ημέρας κατέληξε.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνες σε ακίνητο του 77χρονου, στην ίδια περιοχή, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα και πενήντα εννέα φυσίγγια.
Σε βάρος του 77χρονου οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Αύριο στις 26 Νοεμβρίου 2016 μετά από το στάδιο της προανάκρισης που Διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, θα δικαστεί όπως ορίζει ο νόμος , σύμφωνα με τη δικογραφία και τα στοιχεία , για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.
Εμείς θα παρακολουθούμε το αποκλειστικό Ρεπορτάζ μας και θα σας κρατούμε ενήμερους για την εξέλιξη της Υπόθεσης .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου