Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!



Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 
_________________________

*** Ειλικρινά είμαι πελαγωμένος.Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κατά που τραβάμε σαν ΕΘΝΟΣ.,,, ΑΝ ΚΙ ΈΧΩ ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ...Θεραπείας!
*** ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ του υπέρλαμπρου αμερικανικού...ΟΙΝΟ-πνευματος...μας τα έχουν κάνει ΟΛΑ σαλάτα ...Το κυνήγι του κέρδους  ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ... αφόρητα...θανάσιμα:Αυτό τελικά ήταν το αμερικάνικο ΙΔΕΩΔΕΣ;

*** Ακούω τα χαζά των νεο Ελλήνων και τρομοκρατούμε... για το αύριό τους, το ΑΥΡΙΟ της υπέροχης,μοναδικής αυτής πατρίδας, που ΟΛΟΙ, με το έτσι με το αλοιώς τη φτηνουμε....

***Οι νεοέλληνες πλέον έχουν χάσει το στιγμα τους... και παραμιλάνε χαζοβιόλικα. Δεν έχουν πλέον ΟΡΑΜΑΤΑ... και τυχοδιωκτούν στην παραμικρή ευκαιρία.Οι παραδόσεις της οικογένειάς τους εξανεμίστηκαν... ΤΣΟΥΡΜΟ πλέον οι ευκαιριακοί νεοέλληνες και οι ΑΡΠΑ-ΚΟΛΛΑ...Ό,τι αρπάξουν κι όπως!
Ο σεβασμός του διπλανου πλέον είναι αστειότητα κι ανεδαφική την σήμερον ημέρα. ΙΣΧΥΕΙ το ό,τι αρπάξουμε από τον διπλανό μας.

***Οι ΄Ελληνες είναι πλέον μπλοκαρισμένοι παντελώς.... χωρίς να διαφαίνεται διέξοδος τους...  ΟΙ ΑΜΕΡΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ μας ΕΧΑΨΑΝ... μέσα σε 20 χρόνια ΜΟΝΟΝ!...ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΕΜΑΣ ... τους δημιουργούς πάσης πνευματικής  ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ οντότητας! ΜΑΣ ΕΧΑΨΑΝ ΜΩΡΕ! 
*** Ειλικρινά ΤΡΟΜΑΖΩ ...Πάντως ,λόγω ηλικίας ΣΥΝΕΧΙΖΩ να τρέφω κάποιες ελπίδες ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ...πως δεν θα φουνταρουμε τελικά!!! Πως κάτι θα γίνει και θα τη σκαπουλάρουμε... 

***ΠΑΝΤΩΣ  ό,τι χειρότερο μας συμβαίνει αυτή τη στιγμή, την σημερόν ημέρα είναι το ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ για πολλούς αιώνες! 
***Η περίπτωση ΤΣΙΠΡΑ ως νεανίας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ και μάλιστα με την ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ της αστείας αλαφροϊσκιωτης ....αριστεράς... είναι καταγέλαστη, ανιστόρητη και παταγωδώς αφελής!.. ΟΧΙ δεν κακκίζω τον ΤΣΙΠΡΑ... το έντιμο αυτό ανθρωπάκι... που ποιεί τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ... όπως-όπως!  
***Τα οράματά του στενά ...αριστερίστικα... περιορισμένα ...δεν του επέτρεψαν έως στιγμής να κάνει τα πρέποντα ΑΛΜΑΤΑ... μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι!

*** Κι όμως οι ΄Ελληνες εμπιστεύθηκαν το καθαρό πρόσωπό του... ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ  αυτός συνεχίζει αθεράπευτα να ομιλεί, ενίοτε και με θράσος περίσσιο  υπέρ της Αριστεράς...ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Καλά να παθαίνεις...Εμείς εις τι σου ΦΤΑΙΜΕ;

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου