Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ; Ο ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ...ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...


ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ  (Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ!..ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ        
ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!  Ρε εσεις ποιός είναι αυτός που παριστάνει τον δημοσιογράφο;...ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ;)                     
Προχθές βράδυ έτυχε να δω το δελτίο ειδήσεων με το κ. Νίκο Ευαγγελάτο και λυπήθηκα πολύ για την παρουσία και τα λεγόμενα του σχολιαστή της Αυγής του δημοσιογράφου κ. Ανδρέα Πετρόπουλου.
Ο εν λόγω κύριος από ότι ...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΜΑΛΑΚΑΝΔΡΕΑΣ ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;

φαίνεται έχει αναλάβει εργολαβικά στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ την υπεράσπιση της μνημονιακής μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Στο συγκεκριμένο λοιπόν δελτίο προσπάθησε να υποβαθμίσει τις πρόσφατες καταστροφές στην επέτειο της 17ης Νοέμβρη γύρω και μέσα στο Πολυτεχνείο των κουκουλοφόρων και παρακρατικών Τσογλανιών τα οποία εδώ και χρόνια υποστηρίζουν και υποθάλπουν όλες οι κυβερνήσεις προκειμένου να αποπροσανατολίζουν αλλά και να φοβίζουν τους Έλληνες πολίτες που στενάζουν από τις φορομπηχτικές τους πολιτικές.
Η ξεφτίλα του βέβαια χτύπησε “Βυσσινί” όταν χαρακτήρισε "απλό πανί" την Ελληνική σημαία που τα Κ(α)λόπαιδα του συστήματος έκαψαν σε απευθείας μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατοντάδων χιλιάδων εμβρόντητων συμπατριωτών μας!
κ. Πετρόπουλε όπως γνωρίζεται η Σημαία μας μαζί με τον Εθνικό μας ύμνος είναι η παγκόσμια ταυτότητα της πατρίδας μας δηλ. είναι τα Εθνικά μας Σύμβολα και μάλιστα υπάρχει και νόμος ο οποίος τιμωρεί όσους τα καταστρέφουν ή τα προσβάλλουν και δεν επιτρεπόταν να προσπαθήσετε να υποβαθμίσετε με γελοία επιχειρήματα αυτό το απεχθές και κατάπτυστο γεγονός το οποίο να είστε σίγουρος ότι πρόσβαλε και λύπησε πιο πολλούς από όσους φαντάζεστε.
Ναι πολλούς που πιθανόν παλαιότερα σας θεωρούσαν σοβαρό δημοσιογράφο και με το τωρινό σας κατάντημα σίγουρα θα σας τοποθετήσουν δίπλα σε όλους τους γνωστούς δημοσιοκάφρους που εδώ και χρόνια προσπαθούσαν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο και ότι τα μνημόνια που και εσείς υπηρετείτε τώρα (με περίσσια προθυμία και αποτελεσματικότητα) … Ευλογία!
Άξιος λοιπόν ο μισθός σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου