Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 
_________________________


ΑΣΤΕΙΟΙ  ΕΩΣ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!- ΤΟ ΘΛIΒΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ!

*** Λοιπόν; ΄Εχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για το στραπάτσο αυτών των διεθνών πολιτικών κλόουν που παριστάνουν τους ηγέτες λαών; Ούτε καν τα προσχήματα τηρούν.Παραμιλούν  καταγέλαστα. Μα ούτε ένας "ηγέτης " στάθηκε στο ύψος των επιβαλλομένων ως προς την εκλογή ΤΡΑΜΠ! ΟΛΟΙ , οι ευρωπαίοι ηγέτες της φαύλης και πουτανέσκας γηραιάς  Ευρώπης συνεχίζουν και σήμερα ακόμη μετά την νίκη Τράμπ να λένε ασυναρτηίες. Μα τόση γενική παράκρουση; ΄Εχαψαν τις στημένες προεκλογικά "μετρήσεις υπερ της χαζοβιόλας γηραιάς Χίλλαρυ Κλίντον" ...εν ενί και ομοουσίω στάση ... Είχαν δεδομένη την εκλογή της... γι αυτό και παιδαριωδώς ...πιάστηκαν στον ύπνο με το αμερικάνικο αποτέλεσμα! Kαι συνεχίζουν να καραγκιοζοπαικτούν.

Η πλάκα θα είναι... αύριο, με δεδόμενο την εκδικητικότητα του χωριάτη Τράμπ...
Αν τον αφήσουν να λειτουργεί με το ...εθιμικό του, μην εκπλαγεί κανείς πως πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες της πλάκας... θα υποστούν απ΄αυτόν πολλές και σπαρταριστές ΠΛΑΚΕΣ!... ΄Ιδομεν.

***Μαζί με τους θλιβερά ατυχείς Ευρωπαίους ηγέτες της πλάκας, στη λούμπα έπεσε και ο Ευρωπαϊκός Τύπος... Έπαιξε στην ίδια ρότα, έπεσε στην ίδια λούμπα και ο Ευρωπαϊκός Τύπος. ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! Τώρα αρχίζουν να τα μασάνε...

Εκτός από μας φυσικά που ως ΑΝΕΝΔΟΤΑ ΛΕΥΤΕΡΟΙ...θα λαλούμε τα δέοντα... μέχρις ότου μας κλεισουν... ΄Ηδη άλλωστε ... η φαύλη GOOGLE μας ΕΚΛΕΙΣΕ  μια ιστορική ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ  την PRESS-VISION... έχει αδρανοποιήσει  την ιστοσελιδα ΜΟΝΗ ΔΑΔΙΑΣ, την PRESSLIBERTY.WORDPRESS.COM   και μας παρενοχλεί άλλες...πολλές!!! 
Eπειδή η ιστορία του συγκροτήματος μας PRESS-BANK... είναι μεγαλύτερη αυτής της google... κ.λ.π  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ για να δώσουμε το ΠΡΕΠΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ στην αμερικάνικη αυτή πουτανέσκα που μας το παιζει ως ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ  στο διαδίκτυο... εκτος κι αν μας επαναφέρει την ιστορική- επιστημονική  PRESS-VISION ....και τις λοιπές ...υπό αδράνεια ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ! Και να μην ξεχνάει η μαλάκω... GOOGLE... είναι ΑΠΛΩΣ μεταφορέας κι ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,όπως εμείς!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ... Οι ιστοσελίδες του ΔΙΚΤΥΟΥ PRESS-BANK αποτελούν πρότυπο και φαναρι δημοσιογραφιας! Και φυσικά οι googlaΝΘΡΩΠΟΙ δεν σκαμπάζουν απο δημοσιογραφία... ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ μονον αγωνιζόμενοι μόνον για τον ΕΛΕΓΧΟ της πληροφορησης! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.... 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου