Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΓΕ ΡΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΤΟ ΌΤΙ ΘΕΛΕΙ "ΕΠΙΣΚΕΥΗ" ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΆΛΕΙ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΌΣ...ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ!

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΥΣΙΑ ΜΙΛΑΝΕ;ΕΞΩΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΙΠΡΑ.
ΤΟΝ ΣΤΟΛΗΣΕ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΚΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ... ΒΛΕΠΕΙΣ; Ο ΘΕΟΣ ...ΤΙΜΩΡΕΙ!...Τώρα απλά ...παραμιλάει ο χοντρομπαλάς του ΤΙΠΟΤΕ!

Αυγή: Η “θυσία του Φίλη” και νέα επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο

Αυγή: Η “θυσία του Φίλη” και νέα επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο




















Η επίθεση Φίλη τόσο κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, όσο όμως και κατά του Π. Καμμένου μπαίνει κατά μέρος για την Αυγή η οποία αν και μιλά για αποπομπή προτιμά να στρέψει τα βέλη της κατά της Εκκλησίας. ΠΛΗΖ κάντε πιο κάτω ΚΛΙΚ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Είναι χαρακτηριστικός ο τίτλος του άρθρου του Θ. Καρτερού “ο Φίλης και οι φιλικοί” όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η αποπομπή Φίλη ήρθε μετά την “πρωτοφανή σε βιαιότητα επίθεση του αρχιεπισκόπου”. Μια επίθεση στην οποία μπαίνουν επίθετα όπως “αήθης, προσβλητική, σκοταδιστική και εκβιαστική”.
Σε ότι αφορά στον στόχο της επίθεσης κατά το άρθρο ήταν σαφής: “Ο Ιερώνυμος εκβίασε τον Τσίπρα ανοιχτά και δημόσια. Την κεφαλή του Φίλη, γιατί αλλιώς θα έχετε πόλεμο με την Εκκλησία”. 
Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο ο πρωθυπουργός εν μέσω μάχης με τη διαπλοκή, αλλά και των μαχών στο προσφυγικό, την αξιολόγηση και το χρέος “βρέθηκε μπροστά στην απειλή σύγκρουσης με μια αναχρονιστική, μισαλλόδοξη, φανατική, αλλά με μεγάλη επιρροή Ιεραρχία. Έτοιμη να κηρύξει τζιχαντ στο σύνολο της κυβέρνησης”.
Και κάπως έτσι η... εξήγηση της αποπομπής είναι απλή κατά την Αυγή, ήταν “θυσία”.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΦΟΝ ΑΠΟ ΜΑΣ:

ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Η "ΑΥΓΟΥΛΑ"...ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ κ. ΦΙΛΗ...  
Ναι μεν . εθεροβάμων!..αλλα ο απαίδευτος κι άσχετος κ. Φίλης δεν έλαβε υπόψη πως στην Ελλάδα δεν ισχύουν τα ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΑ του 1930...  Αυτό ακριβώς πληρώνει ο εκτός τόπου και χρόνου χοντρομπαλάς.

*** Πού πας ρε Φίλη ; Να ξυλώσεις ανόητε την Ορθοδοξία, τη ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; Για να μας φορέσεις το δικό σου κουστουμάκι; Καλά δεν βλέπεις τι συμβαίνει στην Ορθοδοξία του τέως κομμουνιστικού Παραπετάσματος; 
Είσαι μαλάκας ή ΟΧΙ; ΕΚΕΙ ,για μισόν αιώνα σακάτεψαν τη θρησκευτική πίστη... ΑΛΛΑ Η ΠΙΣΤΗ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!...Προς μεγάλη έκπληξη όλων ημών!
Αν και διαφωνούμε παντελώς  με τον ΤΣΙΠΡΑΚΟ, ωστόσο αναγνωρίζουμε εις αυτόν ένα είδος ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ!

PRESS-BANK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου