Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ....ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ...ΔΥΣΗΣ!!!

ΒΡΕ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ... ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΜΠΟΕΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΑΣ ...ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ;
russian_fleet-630x400

Δείτε βίντεο με τον Ρωσικό Στόλο στη Μεσόγειο – «Φτάσαμε» λένε οι Ρώσοι !

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου
επιβεβαίωσε την Τρίτη 1η Νοεμβρίου ότι ο Ρωσικός Στόλος πλέει στη Μεσόγειο, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Την προηγούμενη εβδομάδα η θαλάσσια δύναμη αεροπορικής κρούσης μας οδηγούμενη από το καταδρομικό Πιότρ Βελίκι πέρασε από τον Ατλαντικό Ωκεανό στη Μεσόγειο Θάλασσα. Στις 27-29 Οκτωβρίου σκάφη υποστήριξης ανεφοδίασαν τη ναυτική αρμάδα με όλα τα είδη εφοδίων στο απαιτούμενο βαθμό», είπε ο Ρώσος υπουργός.
Σχολίασε σκωπτικά τη «φασαρία» που προκάλεσε το πέρασμα του Ρωσικού Στόλου «μεταξύ δυτικών εταίρων μας» και έριξε και μια «μπηχτή» στην Ισπανία που αρνήθηκε να ανεφοδιάσει τα ρωσικά πολεμικά πλοία όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί:
«Αλλά ιδιαιτέρως μας εξέπληξε η στάση ορισμένων χωρών, που δημόσια εξέφρασαν υπό την πίεση των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ την άρνησή τους να αφήσουν τα πλοία μας να πιάσουν στα λιμάνια τους. Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε με κανέναν τρόπο την προγραμματισμένη μας πορεία αφού προμηθεύτηκαν όλα τα αναγκαία εφόδια».
Σύμφωνα με τον Σόιγκου όλες οι ρωσικές δυνάμεις στην αεροπορική βάση στη Λαττάκεια και στη ναυτική βάση στην Ταρτούς επίσης προμηθεύονται ό,τι χρειάζονται καθώς 2.000 τόνοι φορτία παραδίδονται στη Συρία σε καθημερινή βάση.
Ο Σόιγκου επίσης κατηγόρησε τη Δύση, λέγοντας ότι η άρνηση ορισμένων χωρών να επιτρέψουν τα ρωσικά πλοία να εισέλθουν στα λιμάνια τους έδειξε «πώς οι [δυτικοί] εταίροι μας αντιλαμβάνονται τη συνεισφορά τους στην πάλη ενάντια στη διεθνή τρομοκρατία στη Συρία».
Το ταξίδι του Ρωσικού Στόλου από τις βόρειες θάλασσες ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 2016. Αυτός αποτελείται από το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», από το πυρηνοκίνητο καταδρομικό «Πιότρ Βελίσκι», τα μεγάλα αντιτορπιλικά «Σεβερομόρσκ» και «Αντιναύαρχος Κουλάκοφ» και σκάφη υποστήριξης.
Επίσης, τρία ρωσικά υποβρύχια πλέουν προς τη Μεσόγειο.
Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο βίντεο με τον στόλο του στη Μεσόγειο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου