Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: ΟΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ υπαλληλισκοι να ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ... και την εκτελούν εν ψυχρώ; ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ!...


milonakis-antonis

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ- ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
 &  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΠΙ ΦΑΥΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Κυνηγάνε τώρα και τον ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ!....

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας κατ΄εντολή του προϊσταμένους της Υποδιεύθυνσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας «Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», Αθανασίου Πράππα,  βρίσκονται στον τηλεοπτικό σταθμό Art για να συλλάβουν τον τηλεπαρουσιαστή του δελτίου, Αντώνη Μυλωνάκη, 


πιθανότατα μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Κατά πληροφορίες όμως ο Αντώνης Μυλωνάκης έχει αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Η νέα μήνυση Καμμένου εντάσσεται στο γενικότερο πογκρόμ διώξεων κατά της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης και αποτελεί μέρος ενός γενικού σχεδίου του Μαξίμου για την κατατρομοκράτηση ΜΜΕ που δεν είναι «φίλοι του καθεστώτος».
Όπως γνωρίζετε και έχετε διαβάσει, οι διώξεις είχαν ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με αλλεπάλληλες μηνύσεις του συγκεκριμένου πολιτικού κατά του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου και ενός διαρκούς αυτοφώρου και ανθρωποκυνηγητού για 5 ολόκληρες μέρες με έφοδο από τους «Συριζοφρουρούς» στο σπίτι του και στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Περιστατικά που αποτελούν ντροπή για την αστυνομία αλλά και για τις συνδικαλιστικές ενώσεις των δημοσιογράφων που κάνουν πως δεν βλέπουν καραμπινάτες περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΕΙΝΑΙ Ό,ΤΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟ  έχει γεννήσει η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!...ΕΤΣΙ...να το έχετε υπ΄οψιν... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΏΣ... δεν σκαμπάζετε που πάνε τα τέσσερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου