Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΜΑ...ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!


Αφεντικό... σε πολλές τραπεζικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις. ο... ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ..ΣΚΟΠΕΥΕ ΣΤΑ ΑΨΗΛΑ! Κι αγωνιζόταν... 
Βασικά έπαιζε ο ΑΝΔΡΕΑΣ... Τελευταία όμως είχε προβλήματα... Αλλά έδινε τις μάχες του... Κι εκεί που ήταν να ξαναπάρει πάλι τα ινία ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ..ΚΡΙΜΑ...ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!
MΑΖI ΤΟΥ ΤΟ δημοσιογραφικο συγκροτημα ΤΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ (PRESS-BANK) , Δηλαδή εμείς... είχαμε μια μικρή διένεξη μαζί του....


Τον καιρό που διηύθυνε την Τράπεζα ΕΓΝΑΤΙΑΣ στο περιοδικό που εξέδιδε, μέλος μας, προέβη σε διαφημιστικές καταχωρήσεις στο τραπεζικό αυτό μαγκαζίνο... Το έθεσε υπόψη του δικού μας,  ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ  και ο οποίος ΑΜΕΣΩΣ επενέβη! Τηλεφώνησε στον ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ και  του έθεσε το θέμα .όστις ... ψύχραιμα TO αντιμετώπισε  και διαπίστωσε ...τα παραβατικά της τέτοιας διαφήμισης και τις ατασθαλίες του εκδότη του περιοδικού που λειτουργούσε για λογαριασμό της Τράπεζας Του!

ΦΙΝΑΛΕ: Σε ελάχιστες μέρες δόθηκε η λελογισμένη δικαίωση του μέλους μας και ταυτόχρονα ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ...σφράγισε τη συνεργασία της ΤΡΆΠΕΖΆΣ του Με τον τυχοδιώκτη... εκδότη.

***Δεν είναι φανταστικό;  

Ε... Εμείς εξ αιτίας του επισοδeίου αυτού   σεβόμασταν την προσωπικότητα  του ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ.....έστω κι αν σε πρωτοβουλίες του είχαμε κάποιες ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ...Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ υπήρξε  "στοιχείο" ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... στη ζωή αυτού του τόπου!

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΥΠΟΥ: PRESS-BANK.


Η ΕΙΔΗΣΗ
ΣΟΚ. Πέθανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Σε στενό κλειστό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Ανδρέα Βγενόπουλου σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της MIG. Στην ανακοίνωση αναφέρεται...
ότι με βαθιά οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group (MIG) ενημερώθηκε για τον θάνατο του ιδρυτή του Ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλου, από καρδιακή ανακοπή.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα, σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήταν ιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας «Βγενόπουλος και Συνεργάτες».Από το 1998 δραστηριοποιήθηκε στον επενδυτικό και τραπεζικό χώρο, δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν διακεκριμένος αθλητής ξιφασκίας, πρωταθλητής Ελλάδος με διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και μέλος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Μονάχου το 1972.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου