Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΩ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙς ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΈς ΤΟΥ! ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΩΛΑΝΘΡΩΠΟΥ!- ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !~ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ! ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ!



Με βίντεο από την Ακρόπολη το μήνυμα Ομπάμα για τη Δημοκρατία

Ένα βίντεο από την Ακρόπολη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο υμνεί τη Δημοκρατία και τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε.

Λίγη ώρα πριν από την ιστορική του ομιλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο αμερικανός πρόεδρος περιηγήθηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και επισκέφθηκε το Μουσείο της Ακρόπολης. Με φόντο τον Παρθενώνα ο Μπαράκ Ομπάμα στέλνει το τελευταίο του μήνυμα από την Αθήνα: «είμαστε μέρος της κοινότητας των εθνών που λύνει προβλήματα και κάνει το καλύτερο για την ανθρωπότητα».
Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο της επίσκεψης στην Ακρόπολη, ο αμερικανός πρόεδρος κάνει λόγο για «κυβέρνηση του λαού, από τον λαό, για τον λαό».
«Έχουμε πίσω μας τον Παρθενώνα, την Ακρόπολη και ένα μέρος της Αθήνας» λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο βίντεο από την Ακρόπολη και σημειώνει ότι «εδώ στην Αθήνα ξεκίνησαν να αναπτύσσονται ιδέες όπως η δημοκρατία και η έννοια του πολίτη».
«Είναι πολύ σημαντικό για τον πρόεδρο των ΗΠΑ να στείλει μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η πολιτιστική κληρονομιά μιας χώρας» σημειώνει ο Μπαράκ Ομπάμα.
Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει αναλυτικά: «Στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος, είχα τελικά την ευκαιρία να επισκεφθώ την Ελλάδα και να γνωρίσω την πανέμορφη ιστορία της χώρας αυτής. Εδώ στην Ακρόπολη, στο χώρο γέννησης της δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών που θεωρούμε σημαντικές ως Αμερικανοί, αντιλαμβάνεσαι την αξία μιας κυβέρνησης του λαού, από το λαό, για τον λαό, και πώς οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως του έθνους στο οποίο ανήκουν, θα αποφασίζουν το είδος των χωρών που θα είμαστε, τα ιδεώδη που θα επιδιώκουμε και τις αξίες που θα μας ορίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου