Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ...ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΌ ΤΗ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ...ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΔΙΏΚΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ & ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... ΔΙΟΤΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕ ΤΙΣ ...ΡΗΣΕΙΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ...ΜΠΑΛΤΑΣ ΜΕΓΑΣ

(στις κεφαλές ηλιθιων την πολιτικης) 

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ  ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!


¨ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ...ΧΕΡΙΑ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BOMB TV

Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης απαντά στα ερωτήματα για τις επόμενες κινήσεις του και καταθέτει τις δικές του εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα στη Δεξιά, αλλά και για το αύριο της Ελλάδας.


Του Κώστα Τσιτούνα
Κάνει δικό του κόμμα; Ετοιμάζει κάποιοιν πολιτικό φορέα; Τι εννοεί όταν λέει διακήρυξη αρχών για την πατρίδα και από ποιους καταρτίζεται; Ποιές είναι οι σχέσεις του με τον Σαμαρά; Μιλάει ακόμα με στελέχη της ΝΔ; Έχει μετανιώσει για την υπόθεση της δημοσιοποίησης του περιβόητου διαλόγου με τον Κασιδιάρη; Πως βλέπει τον Τσίπρα και το ενδεχόμενο εκλογών; 
Τα ερωτήματα δεκάδες. Ο Τάκης Μπαλτάκος δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις, ορισμένες εκ των οποίων είναι, όπως λέμε, μη αναμενόμενες.
Τον συναντήσαμε στο γραφείο του στην Αθήνα και κατά περίεργο τρόπο δεν βρήκαμε καμία φωτογραφία πολιτικού όπως συνηθίζεται σε πολιτικά γραφεία. 
Δεν διστάσαμε να τον ρωτήσουμε και για άλλα ζητήματα που μας έκαναν εντύπωση από την ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του. 
Από την συζήτηση με τον Τάκη Μπαλτάκο βγαίνουν χρησιμα πολιτικά συμπεράσματα τόσο για την πολιτική κατάσταση όσο και για το μέλλον της Δεξιάς παράταξης.
Δείτε ποιες είναι οι εκτιμήσεις του για την επόμενη μέρα και ποιες είναι οι αγωνίες του για τα Εθνικά ζητήματα.
Read more: http://www.newsbomb.gr/bomb-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου