Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η κ. Βαλεντίνα Γιάννη, ως γνωστόν είναι η επίσημη ανταποκρίτρια του Η.Ν.Α (Ελληνικου Πρακτορείου Ειδήσεων) στην Αλβανία

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΡΩΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ

12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΙΑ ΗΡΩΪΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ:

 ''Ημέρα Μαρτύρων της Δημοκρατίας και Αντίστασης κατά της Δικτατορίας'' (Διαβάστε και το Ρεπορτάζ για την εξέγερση των Ελληνων...το 1990)
Η  Επαρχία  Αλύκου  έχει την  τιμή να σας προσκαλέσει όλους στην εκδήλωση  τιμής και  μνήμης των  τεσσάρων  Μαρτύρων  της Δημοκρατίας(Αηδόνη  Ράφτη,Θανάση Κώτση,Θύμιο Μάσιο,Βαγγέλη Μήτρο),και ''Ημέρα Αντίστασης  κατά της Δικτατορίας  12η Δεκεμβρίου  1990''.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΔ... ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. , η κ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ  ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΥΚΟΥ της Β. Ηπείρου - ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ  

Αλλά κι ένα άλλο μέλος μας ο Μάκης Βραχιολίδης που διεκδίκησε το πόστο του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ στο Δήμο Χολαργού-Παπαγου  κατέλαβε την πρώτη θέση σε ψήφους μεταξύ 7 υποψηφίων... Κατήλθε ως ανεξάρτητος, την ώρα που όλοι οι άλλοι ήσαν κομματικά εξαρτώμενοι.! 

Ε, λοιπόν , δικαίως Η Ένωση Συντακτών Διαδικτύου αισθάνεται υπερήφανη, διότι στις τάξεις της έχει τέτοια λαμπρά μέλη, που εκτός των άλλων δίνουν τη μάχη τους και σε πολιτικό επίπεδο. Θερμά συγχαρητήρια φίλοι μας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ

Η εκλογή της κ. Βαλεντίνας Γιάννη στο πόστο της Προέδρου έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου που σήμερα κυριολεκτικά βράζει.Πολλοί πιστεύουν ότι με την εκλογή της μαχητικής Βαλεντίνας θα πνεύσει ένας νέος άνεμος ελπίδας στους εγλωβισμένους ΄Ελληνες.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ, που το δανειζόμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Επαρχίας Αλύκο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου