Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ!-ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!( όπως θα λέγαμε η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ της Β.Ήπείρου!)
Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ!
ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ

΄Εγιναν προχθες οι εκλογές του καλαμπουριού που λέγεται.. ΟΜΟΝΟΙΑ, που τάχα εκπροσωπεί τον  βασανισμενο Ελληνισμό της Βόρειας Ηπείρου, που τελεί υπό την Αλβανική ΚΑΤΟΧΗ!.. των Χόνζα,  Μπερίσσα και του πράκτορα των ΗΠΑ... ΡΟΜΑ!..σημερινό πρωθυπουργό της πλάκας!

Ήταν η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ,  η κύρια ομιλήτρια στα χαζά της φαύλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Ναί η Βαλεντίνα Γιάννη! Ειπε τούτα τα σημαντικά:

"Εκ  μέρους  του Γενικού  Συμβουλίου  ΟΜΌΝΟΙΑΣ  σας  καλωσορίζω  σήμερα  20  Δεκεμβρίου  2014  στην  9η Γενική    τακτική   Συνδιάσκεψη  της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η  ΟΜΟΝΟΙΑ  ΦΙΛΙΑ ΕΣΤΙ  ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ    ΜΟΝΟ  ΣΤΟΡΓΗ  ΦΙΛΙΑ  ΕΣΤΙΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ   ΟΜΟΝΟΙΑ
Η  ομόνοια  είναι  φιλία  είναι  αγάπη  και για αυτό , δε χρειάζεται  η Αγάπη , μονό  στοργή , για να επιβιώσει αλλά  και  ομόνοια  ,ειρήνη.

Οι  αρχαίοι  Έλληνες  είχαν  αναδείξει  την  ομόνοια  σε  θεότητα  και  θεωρούσαν  ότι  προσωποποιεί  την ειρήνη  και τη  συνεργασία  μεταξύ  των  πολιτών. Αυτό  όμως  δεν  εμπόδισε  τους  Έλληνες, συχνά  στη  διάρκεια  της ιστορικής  εξέλιξης, να  παραβλέψουν την  ανάγκη  ομόνοιας  και  να  προτιμήσουν  τον  ολισθηρό,επικίνδυνο  και αδιέξοδο  δρόμο  της διχόνοιας και της διάσπασης.
Σήμερα  Ο εθνικός  διχασμός  είναι  οι  ορατές  και  αόρατες  φυλακές  της Εθνικής  Ελληνικής  Μειονότητας. Σαν αποτέλεσμα  να  Είμαστε  όλοι  φυλακισμένοι.
Απορρίπτουμε τους ανθρώπους που δεν μας καταλαβαίνουν, εκείνους που δεν αγαπάμε, εκείνους που υποψιαζόμαστε και εκείνους για τους οποίους έχουμε αμφιβολίες.

Έχουμε δημιουργήσει την εγκληματικότητα εμείς οι ίδιοι, με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, με την δικιά μας αδικία. Οι νέοι και  παλιοί  , ακολουθούν τις αυθόρμητες διαθέσεις τους μέχρι να διαπράξουν μια αμετάκλητη πράξη. Μη  καλύπτοντας  το κενό που έχει δημιουργηθεί βαθιά μέσα στη ψυχή του ανθρώπου. Ο  καθείς θεωρεί το  άτομο του  το θύμα  της αδικίας και αναζητώντας σε  ένα κυνήγι μαγισσών,  τον  ένοχο  ,το  άλλοθι  ,το θύμα.
Όχι.κυρίες   και  κύριοι Ο αληθινός μας εχθρός είναι μέσα μας. Κλεινόμαστε. Κρινόμαστε. Κρίνουμε τους άλλους. Χρησιμοποιούμε τα ίδια όπλα που μας έχουν πληγώσει — τα ψέματα, την αναποφασιστικότητα, την υποκρισία. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε. Σε όλες τις ανθρώπινες κοινωνίες, είναι πάντα το άλλο πρόσωπο που κάνει το λάθος, ποτέ εμείς.Κάθε  μέρα  κάθε λεπτό  που περνάει Ένα-ένα κομμάτι της  διχόνοιας   μας χτίζουμε σιγά-σιγά τις δικές μας φυλακές, και τοποθετούμε μόνοι μας τα κάγκελα στα παράθυρα της φυλακής μας.
Ήρθε  η  ώρα  κ,ήρθε  η στιγμή  αγαπητοί  συμπατριώτες  να αλλάξει  αυτό.
Η  ημέρα   των Χριστουγέννων  ζυγώνει  και μας  φέρνει  πιο  κοντά  στον  Ιησού Χριστό και μας λέει – “Όταν φυλακίστηκα εσείς ήρθατε και με επισκεφτήκατε, όταν ήμουν άρρωστος ήρθατε να με δείτε, όταν ήμουν πεινασμένος μου φέρατε φαγητό, όταν ήμουν διψασμένος μου δώσατε κάτι να πιω "όσο συνεχίζουμε να ζούμε κάτω από τους ανθρώπινους νόμους του διχασμού  και  της  διασπάσης  , οι φυλακές  και τα δεινά  θα υπάρχουν  . Αλλά για να καταργήσουμε αυτούς τους νόμους και αυτές  τις φυλακές , πρέπει να ζούμε με Ομόνοια  κάτω  από τη  σκέπη  της  Εθνικής  Ελληνικής Μειονότητας και της Ομόνοιας.”
20  Δεκεμβρίου  σήμερα  η  ημέρα  της  ανανέωσης  και  αναγέννησης της  Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας  και της  ΟΜΌΝΟΙΑΣ  ΕΊΝΑΙ  ΕΔΏ   παρόν .. Αλύγιστη  ο σαν νεανίδα  αμόλυντοι  ο σαν  η  υπεραγία.
Ευχόμαστε  Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους  και στις καρδιές  μας  να επικρατεί  πάντα  η ΟΜΌΝΟΙΑ  και  η αγάπη  ! Και τα προαναγγελματα   των 7 σοφών μας..
Επου  Θεώ  -Ακολούθα  ο Θεό, Εστίαν  Τίμα-Να  τιμάς  την εστία  σου,Ηττω  υπέρ  δίκαιου  -Να  καταβάλεσαι  για το δίκαιο,Πόνει  μετά Δικαιου  -Να  κοπιάζεις  με τα  δίκαια, Αμαρτάνων μετανοει-Οταν σφαλεις  να μετανοεις,Μη  αρχε  υβριζων-να μην κυριαρχεις  με αλαζονεια,Προγόνους  στεφάνου-Να  στεφανώνεις  τους προγόνους σου, Θνησκε  υπερ  πατριδος –Να  πεθαινεις  για την  πατριδα σου,Ομόνοιαν  δίωκε-Να  επιδιώκεις  την ομόνοια
Σας  ευχαριστώ !!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου