Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ...

Έλληνας δημοσιογράφος ξεσκέπασε τραπεζική απάτη και πήρε χρυσό βραβείο στην Αυστραλία -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ  Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!


Εργάζεται για το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα του ABC και «μοιράστηκε» το βραβείο Gold Walkley μαζί με τη Ντεμπ Μάστερς, επίσης, από το ABC και την Αντέλ Φέργκιουσον από το συγκρότημα Φέρφαξ.
Οι τρεις τους συνεργάστηκαν σε μια έρευνα που προβλήθηκε στη σειρά εκπομπών «Banking Bad», που ξεσκέπασε μια απίστευτη κερδοσκοπία της τράπεζας Commonwealth σε βάρος φτωχών πελατών τους. Μετά τις αποκαλυπτικές εκπομπές και τα δημοσιεύματα, η τράπεζα υποχρεώθηκε να αποζημιώσει τα θύματά της και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ο Μάριος Χριστοδούλου κάνει έρευνες για την εβδομαδιαία εκπομπή Four Corners του ABC.
Ντεμπ Μάστερς, Αντέλ Φέργκιουσον, Μάριος Χριστοδούλου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Έχουμε κι εμείς -δηλαδή συνεργάτης μας βασικός, αποκάλυψε την απάτη των Τραπεζών με τις ΚΑΡΤΕΣ... Την κατάγγειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος αμέσως διέταξε ανάκριση...
Έκτοτε δεν υπάρχουν νέα... Η Τραπεζική απάτη αφορά την Τράπεζα του Λάτση... Θα προσπαθήσουμε κι εντός της ημέρας να βρούμε το σχετικό αρχείο.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΔΕΊΞΟΥΜΕ... Εκείνο που ξέρουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι ο δικός μας δημοσιογράφος...αντί βραβείου, όπως έγινε στην Αυστραλία, η Τράπεζα, μπήκε στη λίστα του Τειρεσία!... Γιατί λέει χρωστάει κάπου 8.000 ευρώ ... (που ασφαλώς δεν αρνείται) ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ Ο  ΙΔΙΟΣ τελεσιγραφικά  ειδοποίησε την τράπεζα του Λάτση, eurobank, κάπως έτσι τη λένε , ότι διακόπτει τη συνεργασία μαζί της εκτός κι αν αποδεχτούν την απάτη με τις κάρτες! 
Η εν λόγω Τράπεζα ...(όπως κι άλλες) συνεργάζονταν με σπείρες ...για να πουλάει ΚΑΡΤΕΣ .. σε πολίτες ...οι οποίοι και πλήρωναν στη σπείρα ... διπλάσιες τιμές σε προϊόντα ... Μιλάμε για COLPO GROSSO... Αυτά  με την ευκαιρία της είδησης από την Αυστραλία ...   Θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικά στοιχεία επ΄αυτού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου