Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΝΟ...ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ: ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ!

Η εμπροσθοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ στο να αντιπαρατεθεί με την τρόικα, ο  υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, Γιάννης Μηλιός. θα είναι εκτός ψηφοδελτίου στις επόμενες εκλογές. Δεν θα συμμετάσχει καν! Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει ότι θα είναι πιο χρήσιμος στη διαμόρφωση κατευθυντήριων γραμμών για την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή. Προφανώς έχει παιχτεί παιχνίδι ανάμεσα σε ΣΥΡΙΑ και ΕΕ. Οι τελευταίες...


 δηλώσεις του Τσίπρα  και κορυφαίων στελεχών του προς την ΕΕ ότι δεν πρόκειται να ληφθούν μεμονωμένες αποφάσεις (π.χ. βγαίνουμε από το ευρώ ή δεν πληρώνουμε το χρέος και κάνουμε στάση πληρωμών) επιβεβαιώνονται με την ισχυρή αποχώρηση του Μηλιού από τις επόμενες εκλογές. Ο άνθρωπος δηλ. που θα έβαζε τα στήθη του στην επαναδιαπραγμάτευση με τους τροϊκανούς, αποκλείεται από τα ψηφοδέλτια! Ο νοών νοείτω. 
Διαβάστε ωστόσο τη δήλωση του κ. Μηλιού:
 Καλό αγώνα, για τη νίκη της Αριστεράς, τη νίκη του λαού!
Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που βρίσκεται από σήμερα η χώρα μας, καλείται ο καθένας από μας να αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει για τη νίκη και την Κυβέρνηση της Αριστεράς που θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή.
Στον αγώνα αυτόν είμαστε όλοι στρατευμένοι εκεί όπου μπορούμε να συμβάλουμε αποδοτικότερα στο μεγάλο έργο που καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας.
Στον αγώνα αυτόν αποφασιστική θα είναι η συνεισφορά των δυνάμεων του Κόμματος με την επεξεργασία θέσεων και τη διαμόρφωση κατευθυντήριων γραμμών για την κυβερνητική πολιτική. Σε αυτή τη διαδικασία είμαι περισσότερο χρήσιμος, και για το λόγο αυτό δεν θα είμαι υποψήφιος σε κάποια εκλογική περιφέρεια, ούτε θα συμμετάσχω σε κάποια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.
Παράλληλα, θα συνεχίσω να είμαι συνεχώς παρών στη διαμόρφωση της ελληνικής και διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ των θέσεών μας, συμμετέχοντας θεσμικά σε καθοριστικές συναντήσεις με διεθνείς παράγοντες, όπως κάνω μέχρι τώρα (IMF, Κυβερνητικές Υπηρεσίες άλλων χωρών, Χρηματοοικονομικά Κέντρα, κλπ.), με στόχο τη μεγιστοποίηση των ωφελειών για την Κυβέρνηση της Αριστεράς και τον λαό που όλοι υπηρετούμε.
Πιστεύω ότι αυτή η στάση είναι σε συμφωνία με τις δεσμεύσεις που έχω αναλάβει απέναντι στους συντρόφους μου, που με εξέλεξαν τρίτο στην ΚΕ και μου ανέθεσαν μάλιστα τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο του Υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής, για να συμβάλουμε μαζί με τα μέλη του Τμήματος καθοριστικά στη διαμόρφωση των θέσεων του Κόμματος.
Ο αγώνας μου είναι αφιερωμένος στη νίκη της Αριστεράς, μια νίκη χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς ώστε να γίνουν τα όνειρα όλων μας πραγματικότητα και να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του ελληνικού λαού που μας χαρίζει την εμπιστοσύνη του και μας αξίωσε να φτάσουμε μέχρι εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου