Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΔΥΟ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΥΓΑΝ...ΞΑΦΝΙΚΑ


ΔΥΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ-ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ   ΠΟΛΥ!

1) ο θάνατος της πανέμορφης ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ (φωτομοντέλο) και γυναίκας του γνωστού συγγραφέα-διαφημιστή Παύλου Πισσάνου

2) Η Δολοφονία του συγγραφέα Μ. ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ…


Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΙΣΣΑΝΟΣ

Πριν από ένα μήνα έφυγε από τη ζωή μια από τις ωραιότερες και σεμνότερες Ελληνίδες. Η Καρολίνα, φωτομοντέλο που οι εντυπωσιακές γιγαντοαφίσσες της σε όλα τα σημεία της Αθήνας τουλάχιστον, είχαν συναρπάσει.. εντυπωσιάσει κάποτε. (Διαφήμιζε τις κάλτσες BERKSIRE).. Σοβαρή κυρία… Είναι η μάνα του κοριτσιού που ήθελε να αρπάξει η μεγάλη στάρ Έλλη Λαμπέτη…Γνωστή η ιστορία.. Η κόρη της Καρολίνας  σήμερα ζει στη Ρόδο,όπου έχει φτιάξει τη δική της οικογενεια... 

Στην αριστερή φωτογραφία (ΑΝΩ) ο άντρας της Παύλος Πισσάνος γνωστός διαφημιστής και συγγραφέας , η πανέμορφη Καρολίνα και ο δημοσιογράφος Απ.Βραχιολίδης ..που στάθηκε δίπλα στο ζεύγος για να ξαναπάρουν ο παιδί τους από τα χέρια της …καλής μεν πλην περίεργης Ελλης Λαμπέτη!


Ο ΜΕΝΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!-ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Το μαντάτο είναι πια γνωστό. Δολοφόνησαν έναν σπουδαίο Έλληνα συγγραφέα τον ΜΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ… Τι να πει κανείς για τον πνευματικό αυτόν άνθρωπο; ΄Ενα μόνο: Εμείς μέσα από τη Λέσχη βιβλίου ΧΟΛΑΡΓΟΥ που δημιούργησε η εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ του αφιέρωσε μια βραδιά για το λογοτεχνικό του έργο εκεί στην Περικλέους 8 –πρώτος όροφος- ..κάπου εκεί στα 1982 περίπου. Θυμόμαστε την κοσμοσυρροή και τον λόγο του Κουμανταρέα… Τι να πεις… Μείναμε άφωνοι με την κατάληξη του!

ΜΕΝΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑΣ!




ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ; Απλά …ερχόμαστε και φεύγουμε από τη ζωή! Αν καταλάβουμε αυτό το περιορισμένο μας… θα γίνουμε σοφότεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου