Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙ; δΙΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥΣ;

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ''ΑΓΙΕΣ'' ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ...

Άλλοι λένε ότι είναι οκτώ, άλλοι δώδεκα, για μερικούς είναι μόνες και για κάποιους άλλους συνοδεύονται από σωματοφύλακες. Η ιστορία με τις μυστηριώδεις «άγιες» γυναίκες που κατεβαίνουν κάθε χρόνο...
από τα πολυτελή τους τζιπ στη Βαρβάκειο αγορά και πληρώνουν τα χριστουγεννιάτικα αλλά και τα πασχαλινά ψώνια όσων αδυνατούν να το κάνουν αλλάζει από άτομο σε άτομο με το μόνο κοινό στοιχείο εδώ την ανωνυμία, καθώς πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την ταυτότητα των γενναιόδωρων γυναικών.


Πάντως οι καλές κυρίες της Βαρβακείου έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους στη Βαρβάκειο αγορά. Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν οι καλοντυμένες γυναίκες κατέβηκαν από τα μαύρα τζιπ που τις μετέφεραν και διασκορπίστηκαν στους πάγκους και τα μαγαζιά προκειμένου να φέρουν σε πέρας την «ιερή» αποστολή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά μοίρασαν στους ιδιοκτήτες των κρεοπωλείων πάνω από 40.000 ευρώ, προκειμένου εκείνοι να προσφέρουν δωρεάν τρόφιμα σε όσους Αθηναίους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν αυτά που θέλουν για το εορταστικό τραπέζι.

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν έχει καταφέρει να τραβήξει ούτε μία φωτογραφία από τις «καλές νεράιδες» της Βαρβακείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου