Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΡΕ...ΜΠΡΕ... Η ΧΑΝΟΥΜ τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΡΚΕΣ ...ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ! ..ΤΟΥ ΜΩΧΑΜΕΤΗ.. ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

Τι κάνει η Τανσού Τσιλέρ στην Ελλάδα;..


ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ!

Τι κάνει η Τανσού Τσιλέρ στην Ελλάδα

Του Γιώργου Λαμπίρη: Η Τανσού Τσιλέρ, έγινε γνωστή στη χώρα μας, καθότι στο διάστημα που η ίδια ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας, συνέβη η κρίση των 


Έγινε υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Συνασπισμού υπό τον Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ και πρωθυπουργός το 1993 στη γείτονα. Αποσύρθηκε οριστικά από την πολιτική το Νοέμβριο του 2002, όταν το κόμμα της απέτυχε να μπει στη Βουλή.

Αυτές τις μέρες η πρώην Τουρκάλα πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο, προσκεκλημένη του πρώην πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και επιχειρηματία στο χώρο των μεταφορών - έχει εταιρεία container -, Απόστολου Χαρουπάκη.
Όπως λέει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ο κύριος Χαρουπάκης "έχει διασυνδέσεις με επιχειρηματίες της Κωνσταντινούπολης γι' αυτό και προσκάλεσε στην πόλη την Τανσού Τσιλέρ και το σύζυγό της, Οζέρ Ουτσουράν Τσιλέρ, ο οποίος είναι επίσης επιχειρηματίας. Δεδομένου ότι οι παπούδες της γεννήθηκαναν στη Θεσσαλονίκη και με την ανταλλαγή πληθυσμών μετανάστευσαν στην Κωνσταντινούπολη, η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη".
"Συνφάγαμε παρέα, δεν ασχολήθηκε κανείς όμως με πολιτικά ή επιχειρηματικά ζητήματα. Η Τσιλέρ ήρθε στη χώρα μας μόνο για τουρισμό και διασκέδαση. Δεν ξέρω αν κρύβεται κάτι άλλο επιχειρηματικής ή πολιτικής φύσεως πίσω από την επίσκεψή της. Ο κύριος Χαρουπάκης πάντως με διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για επίσκεψη αναψυχής", συμπληρώνει ο κύριος Γαβότσης.
Όπως αναφέρει ο ίδιος, η κυρία Τσιλέρ ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τη Δευτέρα την Καστοριά, επίσκεψη η οποία αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων. Η πρώην Τουρκάλα πρωθυπουργός πήγε φαγητό στο Ωραιόκαστρο και συγκεκριμένα στην ψαροταβέρνα του 'Γερμανού' για ψαρικά. Στη χώρα μας θα μείνει το αργότερο έως την Παρασκευή.

(η φωτογραφία είναι από το oraiokastro.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου