Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ: ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΕΦΥΓΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ!

Για το πολιτικό της τομάρι και μόνο νοιάζεται η κυρία Ιατρίδη, η οποία αφού ήταν με τους ΑΝΕΛ και το'παιζε αντιστασιακή, αποχώρησε ως ανεξάρτητη και αφού ψήφισε τον Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας, εντάχθηκε επίσημα στη ΝΔ. Μάλιστα...

το γραφείο του Πρωθυπουργού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τη βουλευτή Δωδεκανήσων κα Μίκα Ιατρίδη και την καλωσόρισε στη μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στο Νομό Δωδεκανήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα της Παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη». Μετά από την ένταξή της η κα Ιατρίδη διέγραψε τον λογαριασμό της στο twitter Αυτή η κυρία που το'παιζε  στα social media πατριώτισσα με αντιπολιτευτική δράση, τώρα το'σκασε από το διαδίκτυο ελπίζοντας να την ψηφίσουν παππούδες και γιαγιάδες για να ξαναμπεί στη Βουλή και να πίνει στην υγειά του μακάκα λαού! 
Τέτοια εμετική ξεφτίλα μόνο στην πολιτική μπορείς να συναντήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου