Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ο mr.Jumbo Απόστολος Βακάκης μίλησε στο τηλέφωνο με τον Υπάτιο Πατμανόγλου. Τι είπαν οι δυο τραγικοί πατεράδες;

 +<ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΤΙΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 
ΥΠΑΤΟΣ...ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Εντάξει, και αν έχει χρήματα και αν δεν έχει, δεν παίζει ρόλο.Ήταν ένας πιτσιρικάς, είχε ένα αυτοκίνητο γρήγορο, έτρεχε, ήταν παράνομος, εντάξει, αλλά και αυτό το παλικάρι δεν ήθελε να χάσει τη ζωούλα του», αυτά είπε ο 41 χρόνος πατέρας και συνέχισε

 «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού! Θέλω να σταματήσει ο κόσμος να λέει άσχημα πράγματα για τον 24χρονο, γιατί και αυτό το παλικάρι δεν ήθελε να χάσει τη ζωούλα του»
αυτά δήλωσε ο Υπάτιος Πατμανόγλου που είδε την γυναίκα του και το παιδί του να παθαίνουν ακαριαία και να καίγονται ζωντανοί μπροστά στα μάτια του.
Oι δηλώσεις αυτές που της φιλοξενήσαμε και εμείς στο youweekly.gr προξένησαν τεράστια εντύπωση και μεγάλα ερωτηματικά.
Πρώτον, πως είναι δυνατόν μετά από την δυστυχία που σε βρήκε να έχεις διάθεση και όρεξη να βγαίνεις στα κανάλια και να κάνεις δηλώσεις και… δεύτερων, πως «αθωώνεις» έτσι εύκολα τον άνθρωπο που σου κατέστρεψε την ζωή, που σου έφερε τα πάνω κάτω και ζητάς μάλιστα από τον κόσμο να μην τον κακολογεί!
Όλα έχουν την εξήγηση τους! Αν θέλετε την γνώμη μου ο Υπάτιος Πατμανόγλου έδειξε σπάνιο ήθος και μεγαλείο ψυχής και για να ξέρετε αυτό δεν έγινε τυχαία… Επικοινώνησα μετά την κηδεία που έγινε στην Πτολεμαΐδα και ρώτησα συγγενείς του Υπάτιου τι συνέβη. Γιατί βγήκε και έκανε αυτές τις δηλώσεις που προξένησαν εντύπωση… Διαβάστε παρακάτω….
«Μετά το πρώτο σοκ, δηλαδή τις πρώτες ώρες του δυστυχήματος, που ο Υπάτιος έχασε τον κόσμο ολόκληρο άρχισε να κατακλύζεται από κυριολεκτικά χιλιάδες μηνύματα, στο κινητό και στο facebook. Αυτά τα μηνύματα λέγανε δυο πράγματα συλλυπητήρια και λόγια παρηγοριάς και απίστευτες βρισιές και κατάρες για τον νεαρό γιο του Βακάκη. Στο facebook ειδικά γράφανε κάποιοι μηνύματα για το παιδί που ντρεπόσουν να τα διαβάσεις. Ο Υπάτιος που είναι ένα καλόψυχο παιδί δεν άντεχε όλη αυτή την αδικία. Πίστεψε και πιστεύει ότι το παιδί έχασε τον έλεγχο κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας ότι αυτοκίνητο και αν εχουμε. Δεν τον δικαιολογεί, όπως νομίζουν κάποιοι, λέει ότι δεν το έκανε επίτηδες…», λέει ο συγγενείς του Υπάτιου Πατμανόγλου. Και εκεί που έκλεινα την συνέντευξη γιατί κατάλαβα ακριβώς τη κρύβει στην ψυχή του αυτός ο σπάνιος πατέρας, έκανα μια τυπική ερώτηση…»Θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει ο Υπάτιος με την οικογένεια του Γιώργου Βακάκη» ρωτάω και μου έρχεται η βόμβα στο κεφάλι από το πουθενά….»Μα ο ίδιος ο….κ.Απόστολος Βακάκης με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τον Υπάτιο μετά την κηδεία», όπως καταλαβαίνετε μου έπεσε το ακουστικό. «Μήπως ξέρετε τι είπανε στο τηλέφωνο, ρωτάω και μου απαντάει ο άνθρωπος, τα λίγα που γνώριζε… «Ο κ.Βακάκης μετέφερε τα συλλυπητήρια όλης της οικογένειας στον Υπάτιο και μιλήσανε ελάχιστα λεπτά σε εξαιρετικά φορτισμένο κλίμα εξαιτίας της συγκίνησης των δυο πατεράδων!»
Αυτό ήταν το κλίμα που μου μετέφερε ο συγγενής του τραγικού πατέρα. Προσπάθησαν να μιλήσω με τον Υπάτιο προκειμένου να μάθω περισσότερα πράγματα για το τηλεφώνημα του μεγιστάνα των Jumbo Αποστόλου Βακάκη αλλά δεν τα κατάφερα. Πιστεύω μέσα στην ημέρα να τα καταφέρω…Πάντως μετά από αυτό το ρεπορτάζ που έκανα για το blog μου στο youweekly.gr, ένα έχω να πω… Υπάρχει ελπίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου