Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΝ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΓΑΣ ,,ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ : Διάβάστε


Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΑΧΕΤΑΙ για της ΑΞΙΕΣ του και ΟΡΘΟΣ πράττει ....... ΠΑΝΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ , ΕΝΤΟΝΑ , ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .................


Και μην τον θεωρούν ξοφλημένο ,
γιατί όντως δεν έχει συμφέροντα ,
πόσο δε οικονομικά 
 και δεν χρωστάει ούτε μισό ευρώ σε κανέναν....Να τα λέμε αυτά ....Να τα λέμε 
Ρεπορτάζ :Παναγιώτα Βασιλοπούλου:Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ Μόλις ενημερώθηκε ο Δικός Μας Παναγιώτης Ψωμιάδης για την απαράδεκτη στάση του ΣΕΓΑΣ , να αποκαλεί αντί για Σκόπια ως Μακεδονία , και να το αναγνωρίζει ως σύνδεσμος , κατόπιν καταγγελίας ενός Αθλητή , που θα σεβαστούμε την ανωνυμία του , δεν θα ήταν φρόνιμο να μην πάρει ο δικός μας Μακεδόνας Παναγιώτης Ψωμιάδης θέση .
΄Έχουμε δηλώσεις του σύμφωνα με το Ρεπορτάζ μου :
ΔΙΑΒΑΣΤΕ : 

«Μετά από επώνυμες αναφορές που έφτασαν στο γραφείο μου είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω δημόσια την Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας για την απαράδεκτη απόφαση της να δεχτεί στον αγώνα τη συμμετοχή αθλητή από την ΠΓΔΜ καταχωρώντας αυτόν με την εθνικότητα MKD και όχι με το διεθνώς αποδεκτό FYROM.
Αυτό μάλιστα που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, είναι το ότι ενώ έγκαιρα επισημάνθηκε το λάθος στους αρμόδιους και ζητήθηκε η σχετική διόρθωση, η απάντηση ήταν πως έτσι προτάσσει η ευρωπαϊκή επιτροπή για τους αθλητές από την ΠΓΔΜ.
ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
''Ζητώ άμεσα από τον ΣΕΓΑΣ να αναθεωρήσει την απόφαση του αυτή, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση φαίνεται πως αναγνωρίζει de facto το γειτονικό μας κράτος με την κάλπικη, κλεμμένη ονομασία του.
Ο αθλητισμός ενώνει, αλλά παράλληλα σέβεται την ιστορική αλήθεια, σέβεται τις ευαισθησίες και τα δίκαια των εθνών. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να τα ισοπεδώσουν όλα. Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και να μην δούμε μέσα από τη δημόσια τηλεόραση Σκοπιανό αθλητή να διαφημίζεται ως «Μακεδόνας».


ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ : Γιατί δεν αναθεωρεί η ΣΕΓΑΣ ; Ζητούμε κι εμείς ως Έλληνες Πολίτες την αναθεώρηση .


Ρεπορτάζ :Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου