Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΒΡΕ ...ΒΡΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ...ΜΑΖΩΞΗΣ ...ΧΡΥΣΟΥ...ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ..ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...που μαζεύειε τα χρυσά των Ελλήνων για πάρτη τους...!

ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥ...ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ...ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ... ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ!!!ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ...ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ;..Και δίπλα του ξεφύτρωσαν τσούρμο ένα σωρό άλλοι!... 


ΡΙΧΑΡΔΟΣ: Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΛΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ!




Ριχάρδος! Δείτε τον, πώς μοιάζει με… κοράκι! «Η λύση στην κρίση» είναι …

το σλόγκαν του το οποίο είναι ολόιδιο με αυτό που λένε οι τοκογλύφοι της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της Βελκουλέσκου: «πουλήστε τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία για να ξεχρεώσετε»!
Αυτό ακριβώς κάνει και ο Ριχάρδος, ο σύγχρονος μαυραγορίτης, που μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες διαφημίζοντας τις 26 ανά την Ελλάδα επιχειρήσεις του, λέγοντας στον κόσμο «ελάτε να σας πάρουμε τα κοσμήματα και τα τιμαλφή και να σας δώσουμε μεγαλύτερη αξία απ’ότι θα σας έδιναν αλλού».
Η λύση στην κρίση για τον Ριχάρδο είναι να ρημάζει τα ελληνικά νοικοκυριά και το έχει καταφέρει μαζεύοντας όλο το χρυσό, τα τιμαλφή και τα ιερά κειμήλια των ελληνικών οικογενειών! Είναι μια αντίστοιχη περίπτωση με τους μαυραγορίτες της κατοχής, αλλά σε χειρότερη εκδοχή. Διότι τότε δεν υπήρχε η τηλεόραση.
Σήμερα, με τα ΜΜΕ στο πλευρό του Ριχάρδου το ρήμαγμα των ελληνικών νοικοκυριών γίνεται σε χρόνο ρεκόρ!
Ντροπή για τα κανάλια, που για λίγα αργύρια συμβάλλουν στην καταστροφή της ελάχιστης ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου