Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ.. ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΚΟΥΤΡΑ -Κατρούγ-καλος-...ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ;ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ,,, Ο ΦΩΣΤΗΡ ...ΤΣΠΡΑΣ !!!


Hürriyet: Ο Κατρούγκαλος στηρίζει την Τουρκία στον "πόλεμο" με την Ολλανδία...(Για ποιον πόλεμο μιλάνει οι Μωχαμέτηδες;)



katrouygalos1Πανηγυρίζει σήμερα η τουκρική Hürriyet μετά τη στήριξη που παρείχε χθες στην Τουρκία, στη διαμάχη με την Ολλανδία, ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στη μείωση της προκαταβολής για τη ρύθμιση που αφορά σε 36 δόσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 1.000 ευρώ προς τη ΔΕΗ, από 20% σε 15%,αποφάσισε να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο της Επιχείρησης προκειμένου να διευκολύνει τους οφειλέτες.

ΘA TOYΡTOYΡIAZOYME TO...ΠΑΣΧΑ


Καιρός: Έρχεται το πιο ψυχρό Πάσχα των τελευταίων 10 ετών – Χιόνια και καταιγίδες! (pics)


Τα προγνωστικά στοιχεία, σύμφωνα με το greek-weather.org, θέλουν τόσο τη Μεγάλη Eβδομάδα όσο και την Κυριακή του Πάσχα ιδιαίτερα άστατο καιρό, με καταιγίδες και χιονοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.
Γενικότερα, θα επικρατήσουν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τις ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης να κατεβαίνουν ασυνήθιστα χαμηλά για Απρίλιο μήνα, ρίχνοντας πολύ τον υδράργυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου