Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ; ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ...ΕΚΔΟΧΗ


Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

ΔΙΑΙΤΑ; ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΗ ΠΙΑ!

Είναι ευκολότερο να χάσετε βάρος αν ΤΡΩΤΕ και δε λιμοκτονείτε.
Θέλετε να ΧΑΝΕΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 27 ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΗΝΑ? ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ!


Στο σημερινό μας άρθρο, θα σας μιλήσουμε σχετικά με μια επαναστατική ανακάλυψη στον τομέα της διατροφής. Εδώ και μερικά χρόνια, έχει φέρει τα πάνω κάτω.
Πριν από αυτό, συνηθίζαμε να ακολουθούμε όλες τις τελευταίες δίαιτες, περιλαμβανομένων των προσωπικών διατροφών. Συνηθίζαμε να μετράμε θερμίδες και γραμμάρια και περηφανευόμασταν για τα μικροσκοπικά μας γεύματα. Τώρα, οι τάσεις έχουν αλλάξει: οι διάσημες, ακόμα και τα κορυφαία μοντέλα, συνεχίζουν να κοινοποιούν φωτογραφίες, δείχνοντας παχυντικά γεύματα (ακόμα και φαγητό από τα McDonald's) και πολύ συχνά τρώνε ακόμα και μετά τις έξι το απόγευμα!

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΟΡΜΑ?


Φωτογραφίες από τις Kim Kardashian, Beyonce και Oprah Winfrey
Δεκαετίες πριν, φάνταζε αδύνατον . Ο κόσμος συνήθιζε να πιστεύει, ότι όσο λιγότερο τρως, τόσο πιο αδύνατη γίνεσαι, ενώ κάθε κομμάτι τούρτας μετατρέπεται σε λίπος στους μηρούς.
Αλλά, όπως τελικά αποδείχτηκε, όλο αυτό το διάστημα, όλος ο κόσμος πίστευε σε μιαμη επιστημονική ανοησία.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ

Και καταρρίφθηκε... από τον ίδιο το δημιουργό μιας από τις δημοφιλέστερες δίαιτες παγκοσμίως. Ναι, μιλάμε για τον εξαιρετικό γιατρό ΠΙΕΡ ΝΤΟΥΚΑΝ , ο οποίος παλαιότερα υποστήριζε, ότι πρέπει να απέχουμε εντελώς από τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες.
Για λίγο καιρό ακόμα, η δίαιτά του θεωρούνταν μια από τις δυσκολότερες, αλλά και μια από τις αποτελεσματικότερες. Και ξαφνικά... ο γιατρός υποστήριξε, ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΑΙΝΕΤΕ.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ?

Η αντίδραση στα λόγια του δεν άργησε να έρθει. Μερικοί γέλασαν, άλλοι θύμωσαν και άλλοι τον αποκάλεσαν τσαρλατάνο, ενώ άλλοι δεν έδωσαν καμία προσοχή και συνέχισαν τις δίαιτες λίγων θερμίδων. Μόνο λίγοι και λίγες τόλμησαν ναακολουθήσουν τις νέες συστάσεις από το Γάλλο γιατρό.
Όμως, η μεγαλύτερη έκπληξη δεν είχε
έρθει ακόμα. Αποδείχτηκε, ότι Η ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΚΑΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!


ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΡΟΣ

Χωρίς μετρητές, πίνακες, απαγορεύσεις και περιορισμούς. Υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ: θα πρέπει να πίνετε μερικές σταγόνες Eco Slim λίγο μετά ή κατά τη διάρκεια του φαγητού σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ECO SLIM?

Το Eco Slim είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο ενισχύει τη λιποδιάλυση και την καύση των θερμίδων, χωρίς να βλάπτει τους μυς, ενώ παράλληλα επιταχύνει το μεταβολισμό και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Πρόσφατα, το Eco Slim έγινε εξαιρετικά δημοφιλές ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα της Ευρώπης. Αυτό συνέβη αφότου ο Δρ. Πιέρ Ντουκάν κατονόμασε το συμπλήρωμα ως "το νούμερο ένα θαύμα για την απώλεια βάρους" .


ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ Eco Slim?

Το Eco Slim επιταχύνει τη λειτουργία του ήπατος με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Όχι μόνο βοηθά το ήπαρ να ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΛΙΠΗ , που καταναλώνουμε, αλλά βοηθά επίσης στο να απαλλαγούμε από το υπάρχον συσσωρευμένο λίπος.
Έχει λογική, διότι όταν το σώμα δε λαμβάνει αρκετά λιπαρά, αρχίζει να καίει επιθετικά το υπάρχον λίπος. Έτσι, επιτυγχάνεται το "αντίθετο αποτέλεσμα": τρως όσο επιθυμεί η καρδιά σου και την ίδια στιγμή χάνεις βάρος.

ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?


Άννα Σιδηροπούλου
μέλος του Ινστιτούτου Διατροφής
και Δημόσιας Υγείας
"Όλα εξαρτώνται από το πόσα περιττά κιλά έχετε. Με τοEco Slim , μπορείτε να χάσετε 15 κιλά ή και περισσότερα, μέσα σε μόλις ένα μήνα. Αποτελεί μια υγιεινή μέθοδο αδυνατίσματος, η οποία δεν θέτει σε κανέναν κίνδυνο την υγεία σας.
Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του συμπληρώματος είναι, ότι μετά την απώλεια αυτών των επιπλέον κιλών, τα κιλά δεν επιστρέφουν. Συνήθως, μετά το πέρας ΚΑΠΟΙΑΣ ΔΙΑΙΤΑΣ, ξαναπαίρνετε τα κιλά που χάσατε, αμέσως μόλις επιστρέφετε στις παλιές σας διατροφικές συνήθειες. Αλλά με το Eco Slim , αυτό το πρόβλημα παύει να υπάρχει. Το χλωρογενικό οξύ, που περιέχεται στο προϊόν, επιταχύνει το μεταβολισμό και ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία της λιποδιάλυσης".

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μπεθ Κάνινγκχαμ, Μάντσεστερ
"Όλη μου τη ζωή, ήμουν περήφανη για το σώμα μου . Προσπαθούσα πολύ για να καταφέρω να διατηρούμε σε μια καλή φόρμα.
Μου άρεσαν οι πίτσες, αλλά με το χρόνο, η λέξη "αλεύρι" άρχισε να με τρομοκρατεί. Η οποιαδήποτε παρεκτροπή από τη δίαιτα μου κόστιζε σε επιπλέον κιλά. Μερικές φορές έκλαιγα, γιατί ήταν τόσο άδικο... Έτρωγα λίγο περισσότερο, για δύο ή τρεις ημέρες, και το τζιν μου δεν κούμπωνε!
Έτσι, έζησα 6 χρόνια από τη ζωή μου (με μερικές σπάνιες εξαιρέσεις) χωρίς ζάχαρη, λιπαρά ή αλκοόλ και εργαζόμουν 5 ημέρες την εβδομάδα. Μισούσα τη ζωή μου... Όλοι γύρω μου έτρωγαν ό,τι ήθελαν, ενώ εγώ έπρεπε να τρώω σαλάτα χωρίς καν λίγο λάδι.
Να γιατί, όταν είδα ένα άρθρο για την επαναστατική μέθοδο αδυνατίσματος του Δρ. Ντουκάν, άρπαξα αμέσως την ευκαιρία. Αυτό θα ήταν η τελευταία μου ελπίδα να επιστρέψω στην κανονική μου ζωή και να την απολαύσω, όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι.
Αρχικά, φοβόμουν να τρώω, αλλά με το χρόνο άρχισα να επιτρέπω στον εαυτό μου όλο και περισσότερα, που ποτέ δεν είχα επιτρέψει πριν... αλλά δεν έπαιρνα βάρος. Αντίθετα, έχανα βάρος συνεχώς! Να λοιπόν πώς οι φόβοι μου εξανεμίστηκαν. Από εδώ και πέρα, τρώω τηγανίτες για πρωινό, τηγανίτες με σοκολάτα!"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Μπορείτε να παίρνετε το Eco Slim καθημερινά μία φορά την ημέρα, μετά ή κατά τη διάρκεια του γεύματος.
  • Επιτρέπεται ακόμα και να τρώτε μετά τις 18:00 το απόγευμα.
  • Για να χάσετε βάρος με το Eco Slim , χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Δρ. Πιέρ Ντουκάν,δεν χρειάζεται να γυμνάζεστε . Να θυμάστε όμως, ότι η άσκηση είναι κάτι θετικό για την υγεία και την ευεξία σας.
  • Το Eco Slim είναι απολύτως ασφαλές προϊόν, δεν προκαλεί αλλεργίες και παρενέργειες.
  • Μπορείτε να παραγγείλετε το Eco Slim online στην επίσημη ιστοσελίδα . Θα λάβετε τοEco Slim με κούριερ .
  • Στην Ελλάδα, το Eco Slim δεν πωλείται ακόμα στα φαρμακεία. Μη χάσετε άδικα το χρόνο σας, αναζητώντας το εκεί.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ


Αγγελική, 32 ετών
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γεια σας! Χάρη στο Eco Slim έχω ήδη χάσει 32 κιλά σε ένα μήνα, όμως έχω ακούσει, ότι μπορούν να επιτευχθούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να μου πείτε, πώς μπορώ να επιταχύνω τη διαδικασία του αδυνατίσματος? Πρέπει να παρευρεθώ σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός και πρέπει να είμαι εντυπωσιακή!


Άννα Σιδηροπούλου,
μέλος του Ινστιτούτου Διατροφής και Δημόσιας Υγείας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν χάνεις 23 κιλά το μήνα, τότε αυτό το ποσοστό απώλειας είναι το ιδανικό για το σώμα σου. Αν αρχίσεις να χάνεις βάρος γρηγορότερα, το δέρμα σου δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές και θα αποκτήσεις ραγάδες. Καλό είναι λοιπόν, να μην πιέζεσαι υπερβολικά. Κάνε υπομονή: εφόσον παίρνεις το Eco Slim , τότε είσαι μόλις μερικά βήματα μακριά από το τέλειο σώμα!

Βάσια, 27 ετών
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα ήθελα να μάθω, αν το στήθος θα χαλαρώσει και θα πέσει μετά από μια τόσο γρήγορη απώλεια βάρους. Πόσο θα μικρύνει? Τώρα έχω μέγεθος D.


Άννα Σιδηροπούλου,
μέλος του Ινστιτούτου Διατροφής και Δημόσιας Υγείας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το στήθος μικραίνει ή αποκτά ραγάδες μόνο μετά από περιόδους νηστείας ή εξαντλητικών ασκήσεων ή όταν υπάρχει έλλειψη βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων. Αλλά αν αδυνατίζεις με το Eco Slim , δεν χρειάζεται πλέον να μετράς τις θερμίδες σου. Ισορρόπησε τη διατροφή σου, τρώγε 3-4 φορές την ημέρα και θα έχεις ένα υπέροχο σώμα με σέξι καμπύλες!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ακόμα κάνετε δίαιτα? Τότε πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα , παραγγείλτε το Eco Slimκαι δοκιμάστε το!
Ένα μήνα αργότερα, θα γελάτε με όλο αυτό τον ανούσιο ντόρο για τις δίαιτες και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας το νέο σας νούμερο στα ρούχα.
Παρεμπιπτόντως, έρευνες έδειξαν, ότι το Eco Slim είναι αποτελεσματικό στο 96% των περιπτώσεων !

Η αποτελεσματικότητά του είναι κλινικά αποδεδειγμένη. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου