Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ - ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

klio papaspiropoulou kliopapas@yahoo.co.uk

Συνημμένα29 Μαρ (Πριν από 1 ημέρα)
προς infosvap.vivliopoevsecreteriatespitinfoenosi.lithogra.psatpressinfoaejgreeceΕμέναevroneainfoinfo
Αξιότιμε/η κύριε/α Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,
με δεδομένη την ευαισθησία σας για τη διαφύλαξη, προβολή και ανάδειξη της Πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, θα σας παρακαλούσαμε να στηρίξετε κατά δύναμη το κάτωθι σημαντικό γεγονός με τους εξής τρόπους:
     α) Ενημερώνοντας και προσκαλώντας τα μέλη σας, στην Πανελλήνια  προσπάθεια που καταβάλλουμε στο Μουσείο Ακρόπολης, για την στήριξη ανάδειξης από την UNESCOτου Ολυμπιακού Ύμνου του Εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά ως Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά, με την παρουσίαση του δίγλωσσου βιβλίου-λευκώματος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού με τίτλο «ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ-ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ».
     β) Σε περίπτωση που θα στερηθούμε τη χαρά της παρουσία σας θα σας παρακαλούσαμε να είχαμε εκ’ μέρους σας, την έγγραφη στήριξη της ανάδειξης του Ολυμπιακού ύμνου μέσω του οποίου αναβιώνουν και προβάλλονται τα Ολυμπιακά ιδεώδη για Ειρήνη, Δημοκρατία, Ελευθερία, Ισότητα και «Εύ Αγωνίζεσθε».
Η έγγραφη στήριξη καθώς και το ιστορικό ενθύμημα με τις υπογραφές της Διακήρυξης θα διαφυλαχθούν στο ιστορικό ενθύμημα υπογραφών για τον Παλαμά.
   γ) Να εμπλουτίσετε την βιβλιοθήκη σας ή να διαθέσετε σε εκλεκτούς καλεσμένους σας  το προαναφερόμενο επιμορφωτικό πολυτελέστατο, συλλεκτικό, βιβλίο-λεύκωμα, εμπλουτισμένο με τα ωραιότερα αγάλματα των μεγαλύτερων Μουσείων του κόσμου, βασικό κριτήριο ανάδειξης από την UNESCO του Ολυμπιακού ύμνου ως Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας.
   δ) Ευελπιστούμε οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας ή και συνδιοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων που θα θεωρήσετε εποικοδομητική και ωφέλιμη για την στήριξη-προβολή του Πολιτισμού μας και την Ολυμπιακή αγωγή της Νεολαίας μας.
 
Θερμότατες ευχαριστίες
 
Για τον Σύλλογο Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς»
Ο Πρόεδρος, Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Μαλλιάςτ. Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, τ. Δ.Σ και Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, 
emailtmallias7@gmail.com, τηλ.: 6974492892
 
Για τον Πολιτιστικό φορέα «Πολιτεχνόπολη Μαρσύας»η Πρόεδρος, Γεωργία Γιάχου, 
email: marsyas.texnes@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου