Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!

Ως γνωστόν, καθ΄όλη την Βυζαντινή αλλά και την Αρχαιοελληνική περίοδο, οι πιο σημαντικές στρατιωτικές και πολιτικές ήττες είχαν την απαρχή τους σε προδοσία εκ των έσω.
Αλίμονο, η σύγχρονη Ελληνική ιστορία δεν έχει πολλά να επιδείξει πέρα από διεφθαρμένους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι κινούνται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Οι πράξεις αυτών των ανθρώπων δεν αποτελούν απλή διαφθορά. Η διαφθορά τέτοιου είδους λέγεται απλά Προδοσία!

Και εάν η προδοσία μείνει ατιμώρητη για πολύ σε μία κοινωνία, τότε η κοινωνία θα φτάσει στο σημείο μηδέν.
‘Ένα τέτοιο παιχνίδι, με «σημαδεμένη τράπουλα», παίζεται εδώ και καιρό γύρω από την πώληση του Ισθμού της Κορίνθου. Ο περίφημος αυτός Ισθμός, είναι στην πράξη μία διώρυγα αρκετά φαρδιά για να επιτρέπει τον διάπλου πολυτελών σκαφών, με πολλαπλά κρυφά καταστρώματα, τα οποία μεταφέρουν διάφορα «καλούδια» εξ’ανατολής – από τα στενά του Βοσπόρου μέχρι την Σικελία, αλλά και παρά πέρα.
Για να παρέχονται μάλιστα και σχετικές διευκολύνσεις, ένα μικρό λιμάνι δίπλα σε αυτό του Πειραιά, έχει σηκώσει «Τούρκικη σημαία»(!) ούτως ώστε τα βερεσέδια και η γραφειοκρατεία να παντρεύονται με επιτυχία. Φαίνεται πως όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό το καθεστώς, αν εξαιρέσει κανείς τους αναπάντεχους και «μυστηριώδεις» θανάτους νεαρών από υπερβολική δόση ναρκωτικών που ολοένα και αυξάνουν στην περιοχή του Πειραιά και της ευρύτερης Κορινθίας.
Ο κόσμος στην Κόρινθο το έχει πια κρυφό καμάρι πως έχει κατέβει κάποιος σοβαρός θεσμικός επενδυτής και ενδιαφέρεται να κλείσει μία «καλή» συμφωνία με τους αρμόδιους τοπικούς παράγοντες. Αν αφήσουμε όμως τις «καρέκλες» στην άκρη, είναι πραγματικά απορίας άξιο πόσο μπορεί κανείς να παραβλέψει την μέγιστη γεωπολιτική σημασία αυτών των στενών, η απώλεια των οποίων θα οδηγήσει σε άλλη μία γενοκτονία των Ελλήνων επί Ελληνικού εδάφους.
Ας εξετάσουμε λίγο περισσότερο το γιατί.
Εάν στις επόμενες λίγες μέρες, όντως ξεπουλήσουν οι ιθύνοντες τον Ισθμό, για ένα μάτσο (Τουρκικές) λίρες, τότε θα έχει τελεστεί η ολοκληρωτική παράδοση στον εχθρό του πιο στρατηγικού σημείου ανατολικά των στενών του Γιβραλτάρ.
Και όταν λέμε «εχθρό», εννοούμε κάθε δύναμη η οποία - εν καιρώ πολέμου - θα υπερ-φαλαγγίσει την Ελληνική άμυνα μεταφέροντας όπλα πίσω από τις αμυντικές γραμμές, ή - εν καιρώ ειρήνης – θα ταΐζει τους νέους με μεθανόλη κακής ποιότητας για να εξαφανιστούν και οι ίδιοι και οι αγροτικές τους παραγωγές και περιουσίες, την ίδια ώρα που θα σερβίρεται ωραίος καφές σε όσους θέλουν να συνεχίζουν να ονειρεύονται την συνέχεια του ονείρου μιας Ελλάδας που θα οδηγείται εσαεί στην αφθονία μέσα από τα «μαγικά κόλπα του ευρώ»…
Είναι γεγονός πως οι λάθος άνθρωποι στις σωστές θέσεις, θα συμπράξουν σε αυτή την εσχάτη προδοσία, προσβλέποντας ευκαίρως ακαίρως σε μία μεγάλη προσωπική ή κοινοτική «μπάζα». Με τα μάτια ενός καθαρού παρατηρητή, εάν δεν χρεωθούν αυτοί οι άνθρωποι με δόλο ή συνέργεια, τότε τουλάχιστον ηλίθιοι θα μπορούν να αποκαλούνται και μάλιστα με επιείκια.
Με όποιο τρόπο και εάν θέλει κανείς να προσεγγίσει τα παραπάνω γεγονότα, ο Ισθμός της Κορίνθου, είναι υψίστης σημασίας για αυτόν που τον ελέγχει.
Και αν αυτός είναι κάτι άλλο από προδότης, θα καταλαβαίνει ότι τα Στενά της Κορίνθου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου