Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΣΔ ( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ) Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ

Η Τέχνη της Υποκριτικής Χρειάζεται Ελευθερία ......................
Συγκεκριμένα την πιο γλυκιά Ελευθερία , 
Την Ελευθερία Ρήγου ......... 
Την πιο χαρισματική Ελευθερία ,
την δική μας Ελευθερία Ρήγου 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΣΔ 
( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ)


Παναγιώτα Βασιλοπούλου: Αξιωματούχος Δημοσιογράφος της ΕΣΔ




Κανείς δεν ξέρει πως πίσω από επιτυχημένες πορείες , στην Τέχνη και ειδικά την Υποκριτική , χρειάζεται μόρφωση καλλιέργεια και συνεχείς κόπος.
Χρειάζεται Ελευθερία στο πνεύμα, ελευθερία στην έκφραση, ελευθερία στην σκέψη ,χρειάζεται ελευθερία στην ψυχή , και αγαπημένοι αναγνώστες , χρειάζεται την πιο χαρισματική Ελευθερία , την δική μας Ελευθερία Ρήγου ...........
δεξιά :Η Ελευθερια Ρήγου , αριστερά η Νέλλη Γκήνη )
Από το θεατρικό που ανεβάζουν ΄΄ΣΙΩΠΗ''


Σε μια συνέντευξη Αποκλειστικά για την ΕΣΔ ( Ένωση Συντακτών Διαδικτύου ) και αφιερωμένη από την αξιότιμη κυρία Ρήγου σε σας τους αναγνώστες .... 



ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ
ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ,,,
ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ......
Την ευχαριστώ και προσωπικά ολόψυχα , που έχω την χαρά και την Τιμή για την αποδοχή της συνέντευξης .....





ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιότιμη κυρία Ελευθερία Ρήγου , σας ευχαριστώ εγκάρδια για την αποδοχή της πρότασης μου για συνέντευξη, και είμαι ως διάμεσος για να ενώσω εσάς με το κοινό που σας αγαπά και σας θαυμάζει πάντα . Είμαστε περήφανοι για σας , γιατί επιλέγεται και επιλέγατε , ποιοτικές και αξιόλογες δουλειές . Πόσο όμως ψυχοφθόρο είναι να εναλλάσσονται , συναισθήματα όταν υποδύεστε ένα ρόλο , και πόσο διαφέρει από το να είναι θεατρική παράσταση , από το να είναι σίριαλ ; Εναλλάσσετε το γέλιο με το κλάμα , η χαρά με τη λύπη, ο θυμός με την ηρεμία, το ξέσπασμα με τη σιωπή, όλο αυτό ήδη μου μοιάζει πως αν δεν είσαι γεννημένος γι΄αυτό , νιώθω πως δεν αντέχει κάποιος να τα διαχειριστεί όλα αυτά όσο κι αν αγαπά την Υποκριτική . Αλλά σας ρωτάω γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό και ρωτάνε μόνο για το τι βλέπουμε στην ερμηνεία κι όχι τι γίνεται πίσω από αυτήν , μες στην ψυχή του ηθοποιού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 : Ελευθερία Ρήγου :  Ψυχοφθόρο; Δεν υπάρχει αυτή η έννοια στη δουλειά μας. Δύσκολο Ναι. Αυτή είναι και η φύση της υποκριτικής. Μπαίνεις στο ρόλο και Αναδεικνύεις Όσο καλύτερα μπορείς Όσο πιο πιστά αυτό που επιθυμεί ο συγγραφέας κ το κείμενο. 



( Νέλλη Γκίνη - Ελευθερία Ρήγου
Σε μια Μοναδικη ερμηνεία ,
''ΣΙΩΠΗΣ ''  ) 
ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Ποιος μέχρι στιγμής στη ζωή σας ήταν ο μεγαλύτερος προβληματισμός και ποια απάντηση δώσατε; Σας ρωτώ γιατί , έχω να κάνω με μια αξιόλογη γυναίκα , και πέρα από άριστη ηθοποιό, με μια μοναδικά όμορφη εξωτερική εμφάνιση και ψυχής παράλληλα , μέσα από τις πολύ δύσκολες συνθήκες της ζωής της , είναι σαν, σε κάθε βάσανο της ζωής της , έπαιζε ένα παιχνίδι ένα παιχνίδι με τον εαυτό της , ώστε να λέει για δω , θα βρω έναν λόγο να χαίρομαι που συμβαίνει αυτό ΄΄ , από συνεντεύξεις σας που έχω διαβάσει κι έχω παρακολουθήσει με προσοχή στην τηλεόραση γιατί με μαγνητίσατε με όσα λέγατε , αυτό εισέπραξα πως κάνατε τα αδύνατα δυνατά και τα δύσκολα εύκολα .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2 : Ελευθερία Ρήγου :
Οι προβληματισμοί είναι καθημερινοί. Ο μεγαλύτερος έχει να κάνει με την αυθεντικότητα ,τον αυτοσεβασμό σε ένα χώρο με πολύ δήθεν κ ψέμα. Η αγάπη ως ενδιαίτημα καθημερινής ζωής νομίζω πως ήταν κ είναι η δύναμη πίσω απ' ο,τι έχω καταφέρει. 


«Σιωπή»Βασισμένο
σε μια αληθινή ιστορία
ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:
Να έρθουμε στην καταπληκτική δουλειά που είναι η θεατρική παράσταση «Σιωπή» στο Χυτήριο με την αξιότιμη επίσης Νέλλη Γκίνη κι εσάς . Το Βασίλη Μπατσακούτσα, Κωνσταντίνα Σιλέβρη , και να αναφέρω πως, είναι ένα κοινωνικό δράμα της βραβευμένης συγγραφέως Τάνιας Χαροκόπου, βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία .
Έχει νοήματα , που θα ταυτιστεί ο θεατής , και που θα δει πως η ζωή , πάει και πιο πέρα από το συνηθισμένο , το έργο κι οι ερμηνείες σας μεταλαμπαδεύουν στο θεατή , αξίες της ζωής που άδικα τις προσπερνάμε και δεν τους δίνουμε ουσία και νόημα . Είμαστε χαμένοι μες τη συνήθεια , μες τη μιζέρια και , και το έργο μας υπενθυμίζει πως 
΄΄ ε , άνθρωπε του σήμερα '' δες και βγες από τη φυλακή που ζεις .
Μιλήστε μας για την σπουδαία αυτήν παράσταση , γιατί από την πείρα μου , αφήνω περιθώρια να ανέβει κι άλλες σεζόν , μυρίζομαι επιτυχία .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3 : Ελευθερία Ρήγου :

Το έργο "Σιωπή"είναι μια σύγχρονη ιστορία που διαδραματίζεται σ' ένα σπιτικό με πρωταγωνίστριες δύο αδελφές που κοιτούν τη ζωή με διαφορετική ματιά η καθεμία. Στην ιστορία αυτή υπάρχει ένας έρωτας μετέωρος,μια γυναίκα που εξουσιάζεται από ένα πάθος κ γενικότερα τους ήρωες να βιώνουν τη δική τους σιωπή όταν βλέπουν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται...Φυσικά υπάρχουν κ οι λεγόμενες "ανάσες"για το θεατή γιατί είναι μια αληθινή ιστορία κ' η αλήθεια μπορεί να έχει κ κωμικά στοιχεία καθώς κ να είναι ανατρεπτική. 


Πρωταγωνιστούν: Νέλλη Γκίνη,
Ελευθερία Ρήγου,
Βασίλης Μπατσακούτσας ,
Κωνσταντίνα Σιλέβρη

















ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Οφείλω να ενημερώσω τους αναγνώστες , δίνοντας λεπτομέρειες για το θεατρικό '' ΣΙΩΠΗ'' ,
Να αναφέρω τους Συντελεστές:
Κείμενο: Τάνια Χαροκόπου
Σκηνοθεσία: Μενέλαος Τζαβέλλας
Καλλιτεχνικός σχεδιασμός: Ανθή Πετρουλάκη
Μουσική: Άλεξ Καλοχριστιανάκης
Στίχοι τραγουδιού: Τάνια Χαροκόπου
Video – trailer: Μάρκος Κιμιωνής
Ευχαριστούμε τον σχεδιαστή μόδας Ιωακείμ Μητάκο

Πρωταγωνιστούν: Νέλλη Γκίνη, Ελευθερία Ρήγου, Βασίλης Μπατσακούτσας , Κωνσταντίνα Σιλέβρη
.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Πού: Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός), Τηλ.: 2103412313

Πρεμιέρα: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα
Ώρα παραστάσεων: 20:30
H παράσταση απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών.




Εισιτήριο: 12 € κανονικό, 8€ μειωμένο (φοιτητικό, ΑΜΕΑ, άνω των 65, άνεργοι)
Διάρκεια: 110 λεπτά με διάλειμμα
Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313 από 17:00 έως 22:00




ΕΡΩΤΗΣΗ 5: Παναγιώτα Βασιλοπούλου:

Να κάνω μια αλληγορική ερώτηση , ποια ΄΄ΣΙΩΠΗ'' πρέπει και επιβάλετέ να παύουμε να την κρατάμε , αλλά όχι στους άλλους , μα στον ίδιο μας τον εαυτό ή η σιωπή σημαίνει σοφία και γνώση ;




ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5: Ελευθερία Ρήγου :
Νομίζω σε θέματα αλήθειας. Το οφείλουμε αυτό στον εαυτό μας .

ΕΡΩΤΗΣΗ 6: Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Αξιότιμη και πολυαγαπημένη μας κυρία Ελευθερία Ρήγου , ποια είναι η πιο παράλογη συμπεριφορά κατά τη δική σας εμπειρία ζωής , που δεν πρέπει να συγχωρέσουμε όταν γίνουμε αποδέκτες ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 6: Ελευθερία Ρήγου :

Η άσκηση οποιουδήποτε είδους βίας κ δεν είναι απαραίτητο να έχω γίνει αποδέκτης μιας τέτοιας συμπεριφοράς για να είμαι απόλυτη σε τέτοια θέματα.  


ΕΡΩΤΗΣΗ 7:Παναγιώτα Βασιλοπούλου :
Με όλη την ειλικρίνεια που με διακρίνει και είναι χρόνια αποδεδειγμένο στους αναγνώστες , όπως είμαι στη ζωή είμαι και στη δημοσιογραφία , θα σας πω , πως πρώτη φορά σε συνέντευξη ένιωσα πως σας είχα απέναντι μου , με το φως που εκπέμπει το όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο σας και πως ένιωσα φιλόξενα και οι ερωτήσεις βγήκαν αβίαστα.........
Δεν το έχω ξαναζήσει το συναίσθημα αυτό. Μου βγήκε ένα συναίσθημα σαν να γνωριζόμαστε χρόνια και το καταθέτω, ξέρει το κοινό ,πως τσαλακώνω τον εαυτό μου . 


Να σας ευχαριστήσω από ψυχής , ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα η συνέντευξη μας , βγήκα ωφελημένη και να σας δώσω τις ομορφότερες ευχές μου , και ελπίζω και σε μια μελλοντική συνέντευξη μας .
Μετά Τιμής .

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος ΕΣΔ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου