Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

AX...θεε μου..ΑΝ μας βοηθούαες θα είμασταν. καλυτεροι ΩΣ ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ !


Συγκλονίζει ο Χάτσικο της Κρήτης – Περιμένει 7 χρόνια στο ίδιο μέρος το αφεντικό του!

Η αληθινή ιστορία με τον πιο πιστό σκύλο του κόσμου, τον Χάτσικο, ο οποίος πήγαινε επί 10 χρόνια κάθε βράδυ στο σταθμό του τρένου, περιμένοντας το αφεντικό του, που όμως είχε πεθάνει, ξαναζωντανεύει στο Ηράκλειο.
Επί 7 χρόνια σκύλος πηγαίνει κάθε πρωί σε σούπερ μάρκετ στη περιοχή των Πατελών, περιμένοντας το αφεντικό του που όμως έχει φύγει από τη ζωή.

Καθημερινά, από νωρίς το πρωί, εμφανίζεται στην είσοδο σούπερ μάρκετ όπου και παραμένει μέχρι το βράδυ, αποχωρώντας θλιμμένο από το σημείο και επιστρέφοντας στο σπίτι που διέμενε το αφεντικό του και με την ελπίδα να τον ξαναδεί…
Ο Χάτσικο του Ηρακλείου που δεν δέχτηκε ποτέ την απώλεια του αφεντικού του και η καθημερινή του παρουσία σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά κυρίως το θλιμμένο βλέμα του το αποδεικύουν και στην πράξη.
Σύμφωνα με τους περίοικους, ο ιδιοκτήτης του σκύλου ο οποίος πήγαινε για ψώνια, πέθανε από ανακοπή.
Από τότε μέχρι σήμερα, το σκυλί που τον συνόδευε, κάνει κάθε μέρα το ίδιο δρομολόγιο.Μάταια όμως.
Ο αξιαγάπητος Χάτσικο ήταν ο σκύλος που έγινε σύμβολο της αφοσίωσης και της αγάπης, κυριολεκτικά για μια ζωή. Πέρα από την αληθινή ιστορία με τον Χάτσικο ο οποίος έγινε σύμβολο πίστης και αφοσίωσης με εκατοντάδες Ιάπωνες να τιμούν κάθε χρόνο τη μνήμη του, μια ακόμη ιστορία αγάπης μέσα από τον ισχυρό αυτό δεσμό, έρχεται να ραγίσει καρδιές σε τοπικό επίπεδο.
Πολύ συγκινητική ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου