Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΝΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΟΡΙΑ... ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΥΤΗ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ...ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;


Αγιορείτης Μοναχός στην προσευχή του εμπνεύστηκε διεξόδους Εκκλησιαστικών προβλημάτων

agioritis-monaxos


Εν τάξει ..το Βατικανό συμπεριφέρονταν πάντα πούστικα προς την ορθοδοξία... Αλλά κάποια στιγμή αυτό το κακάσχημο τροπάρι δεν πρέπει να σταματήσει... ; Ποιός ξέρει τι καλό μπορεί να προκύψει με τους προκαθημένους Ρώμης και Κωνσταντινούπολης που συνδιαλέγονται, αντί να τσινάνε και να σφάζονται;... 
Υπάρχουν θεματοφύλακες της Ορθοδοξίας που αγρυπνούν .. Και την κατάλληλη στιγμή μπορούν να επέμβουν... αν κάνει καμιά κουτσουκέλα ο Βαρθολομαίος...Σήμερα γιατί γκρινιάζουν; 
Αυτό λέμε εμείς... Το παπαδαριό ας λέει τα δικά του... Ε, και; Διαβάστε το πιο κάτω:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, παρ όλες τις υποδείξεις πολλών Ορθοδόξων Θεολόγων και Μητροπολιτών και κυρίως του Μητροπολίτου Πειραιώς με την μακροσκελή επιστολή που του έστειλε, οι οποίες τον ελέγχουν ότι οι οικουμενιστικές ενέργειες που διαπράττει είναι αντικανονικές, αυτός συνεχίζει να αυθαδιάζει και να μην υπολογίζει την γνώμη του ποιμνίου του και να καθιστά τον εαυτό του ανάξιο ποιμένα. Αυτό το λέμε εξ’ αφορμής της συναντήσεώς του με τον Πάπα για να εορτάσουν την επέτειο των 50 χρόνων από την άρση των αναθεμάτων των Αγίων Πατέρων μας προς τις αιρετικές εκκλησίες.
Αυτό όμως είχε γίνει αντικανονικά και έχει σκανδαλίσει το ποίμνιο, αλλά και ο σεισμός που έγινε την ημέρα της συνάντησης και η πυρκαγιά στο σπήλαιο της του Χριστού Γεννήσεως, ο ορθόδοξος λαός τα εξέλαβε ως σημάδια της Θείας οργής για τις οικουμενιστικές ενέργειες του Οικουμενικού Πατριάρχη, για αυτό εξάλλου ο σεισμός έπληξε τις περιοχές που τον μνημονεύουν, το Άγιον Όρος και την Ίμβρο την γενέτειρά του, ο δε παράνομος Βαρθολομαίος ουκ ηβουλήθη συνιέναι.
Επειδή λοιπόν, η χιονοστιβάδα του Οικουμενισμού με απαρχή τους Οικουμενικούς Πατριάρχες Αθηναγόρα, Δημήτριο και Βαρθολομαίο, κατρακυλάει από την κορυφή του οικουμενικού θρόνου και παρασύρει μεγάλο μέρος των Επισκόπων και Θεολόγων, θεωρούμε αναγκαίο να γίνει κάτι που θα διακόψει αυτή την πτώση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και επειδή η διακοπή του μνημοσύνου έχει σαν αποτέλεσμα τον χωρισμό του ποιμνίου σε μνημονευτές και σε ζηλωτές, προτείνουμε να γίνει ένα συνέδριο από έγκριτους Θεολόγους και Μητροπολίτες εις το οποίο να ελεγχθούν τα οικουμενιστικά έργα και λόγια του Οικουμενικού Πατριάρχη και κατόπιν να αναθεματιστεί για την παναίρεση του Οικουμενισμού που ακολουθεί και ηγείται και να προταθεί για Οικουμενικός Πατριάρχης ο γενναίος υπέρμαχος της Ορθοδοξίας «έργω τε και λόγω», ο Πειραιώς Σεραφείμ και επειδή το Τουρκικό κράτος δεν δέχεται άλλον Πατριάρχη εκτός από Τούρκο υπήκοο, να έχει την έδρα του στο Άγιον Όρος , χάριν της σωματικής του ασφάλειας και συγχρόνως να λειτουργεί το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης σαν Οικουμενικό.
Επιπλέον, για να μπορέσει και η Ελλαδική Εκκλησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κάτι που δεν γίνεται με την τακτική του προέδρου της , να σιωπά σε ότι θίγει την Ορθόδοξη πίστη και Εκκλησία, να επιβληθεί η υποχρεωτική παραίτησή του και να ανεβεί στην προεδρική θέση ο άξιος κάτοχος, ο Σπάρτης Ευστάθιος που την έχασε με τις ραδιουργίες του πανούργου Οικουμενιστού Μητροπολίτου Μεσσηνίας.
Ας ευχόμαστε, αδελφοί , ο Θεός να δώσει την λύση όλων αυτών των προβλημάτων , διότι υπάρχει ο κίνδυνος αριστερής κυβέρνησης που θα επιφέρει πολλά πλήγματα στην Εκκλησία με επιπτώσεις στο Ορθόδοξο ποίμνιο, ακόμη υπάρχει και ο εθνικός κίνδυνος της ακυβερνησίας που θα δώσει την ευκαιρία στους Τούρκους να χτυπήσουν τη χώρα μας, διεκδικώντας εδάφη και τον πλούτο της γης μας.
Είναι πλέον καιρός για μεγάλες αποφάσεις
Παϊσιος Μοναχός Καψάλα Αγίου Όρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου