Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ...ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ...ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΒΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ"
Επίθεση κατά του προέδρου τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων αλλά και όσων τους χαρακτηρίζουν «αποστάτες» και «εξαγορασμένους» εξαπολούν οι πρώην βουλευτές τωνΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητοι Χρυσούλα ΓιαταγάναΚώστας Γιοβανόπουλοςκαι Γιώργος Νταβρής. Σε...
επιστολή τους, οι τρεις βουλευτές καταγγέλλουν πως ο Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες βουλευτές «αρνούνται να κάνουν αυτοκριτική και προβαίνουν σε ανεξέλεγκτη λασπολογία» σε βάρος των αποχωρήσαντων.

Ολόκληρη η επιστολή των τριών ανεξάρτητων βουλευτών, που ζητούν από τους συναδέλφους τους να ανακαλέσουν τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες Βουλευτές του κόμματός του, παρά την ηχηρή δυσαρέσκεια του Λαού που εισέπραξαν, αρνούνται πεισματικά να κάνουν αυτοκριτική, ενώ ταυτόχρονα προβαίνουν σε μία ανεξέλεγκτη λασπολογία σε βάρος των Βουλευτών του κόμματος που αποχώρησαν. Μας αποκαλούν «εξαγορασμένους», «προδότες», «αποστάτες», «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους». Τους καλούμε λοιπόν να πουν δημόσια:
- Πόσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πήραμε και από ποιον, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εξαγορασμένους»;
- Ποια θέση μας εντός ή εκτός Βουλής είναι αντίθετη στην ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε ΑΠΑΝΤΕΣ το έτος 2012, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «προδότες και αποστάτες»;
- Σε τι υποκύψαμε, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν «εκβιασμένους» και «προσκυνημένους»;
Άλλως αμέσως να ανακαλέσουν ΑΠΑΝΤΕΣ δημόσια.
«Αιδώς Αργείοι»

Γιαταγάνα Χρυσούλα
Γιοβανόπουλος Κώστας
Νταβρής Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου