Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

ΕΥΧΕΣΑΙ στο πι και φι ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ1

ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ ...Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ...

Η ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ "ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ' -ΠΕΝΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!


vouli-2“Μαγνήτισε” τα βλέμματα η κοκκινομάλλα αστυνομικός που θυροκόλλησε το Προεδρικό Διάταγμα για την έναρξη των θερινών τμημάτων της Βουλής.
Το δικό της… φανατικό κοινό στη Βουλή έχει αποκτήσει η κοκκινομάλλα αστυνομικός που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της Ολομέλειας.
Η όμορφη ένστολη βρέθηκε στο προσκήνιο σήμερα, όταν θυροκόλλησε στην είσοδο της Ολομέλειας το Προεδρικό Διάταγμα για τον τερματισμό των εργασιών της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων.
Όχι άδικα, όπως εξάλλου αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, η νεαρή αστυνομικός συγκεντρώνει πολλά βλέμματα πάνω της…
Χαρακτηριστικό δείγμα, μάλιστα, της ομορφιάς των ένστολων θηλυκών που «κυκλοφορούν» στη Βουλή, ήταν ένας πρόσφατος διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Ήταν στις αρχές Μαΐου, όταν, έπειτα από συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είδε μια όμορφη αστυνομικό και, θέλοντας να πειράξει τον κ. Μεϊμαράκη, του είπε: «Βλέπω, έχεις ωραίες παρουσίες στη Βουλή».
«Θα σε πάρουμε στο Μέγαρο Μαξίμου» φέρεται να είχε πει στην ίδια την αστυνομικό ο πρωθυπουργός, ωστόσο εκείνη παρέμεινε στο δυναμικό της Βουλής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου