Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ο ΔΟΤΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ...ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ! κι αντι να τον παρουμε με τισ λεμονοκουπες μαζί με όλο το σκηλολόϊ που μας κυβερνάει...εμείς ...τρέχουμε σαν αρνιά στις κάλπες!

Τόμσεν σε Θεοχάρη: Πες μου τι έγινε, να πάρω τώρα τη Μέρκελ!

Τόμσεν σε Θεοχάρη: Πες μου τι έγινε, να πάρω τώρα τη Μέρκελ!Την έντονη ανησυχία των δανειστών προκάλεσε η αποχώρηση του Χάρη Θεοχάρη από την ΓΓ Δημοσίων Εσόδων.
Η στήριξη της τρόικα στο πρόσωπο του Χάρη Θεοχάρη φάνηκε και από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ημέρα της παραίτησης του πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, με την οποία εκφραζόταν ανησυχία έπειτα από την απομάκρυνσή του.
Υπάρχει όμως κι ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό τη σχέση των δύο πλευρών.

Πρόκειται για κάτι που συνέβη πριν από αρκετούς μήνες, όταν είχε προκύψει ξανά μία- άγνωστη στους πολλούς- κρίση στις σχέσεις του κ. Θεοχάρη με τα κυβερνητικά στελέχη και το αποκαλύπτει το «Βήμα».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Θεοχάρης φέρεται να επικοινώνησε τότε με τον επικεφαλής της Τρόικα, Πολ Τόμσεν. Μόλις του μετέφερε το κλίμα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ του απάντησε ότι αν το επιθυμεί, θα μπορούσε να ζητήσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, να μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λήξει το θέμα και να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο που είχε αναλάβει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου