Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΑ ΤΡ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΕ... ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ... ΤΕΟΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

ΔΩΣΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε τη νέα μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία» επισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου.
Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες την Πέμπτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου παρουσιάστηκε το νέο σχήμα που διαμορφώνεται, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ανατροπή ανάφερε πως «η ιδεολογική διαπάλη αποτελεί "οξυγόνο" της δημοκρατίας και οποιαδήποτε δημοκρατική ιδεολογική πλατφόρμα είναι απολύτως σεβαστή». Ωστόσο, ο ίδιος διερωτήθηκε αν στις μέρες μας υπάρχει πραγματική Δημοκρατία. «Αμφιβάλλω σφόδρα. Και αμφιβάλλουν και πάρα πολλοί άλλοι. Και ακόμα περισσότερο: Έχουμε την πολυτέλεια να διαιρούμαστε και να χωριζόμαστε, όταν η ίδια η Ελλάδα χάνεται, κομμάτι – κομμάτι; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Όχι. Οφείλουμε να ενωθούμε λοιπόν. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα. Και μόνο ενωμένοι μπορούμε να δώσουμε νικηφόρο αγώνα για την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, υποστήριξε πως για αυτό το λόγο αποτελεί «ακλόνητη πεποίθηση δική μου, αλλά και του φίλου προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου ότι πρέπει άμεσα να ξεκινήσει μία προσπάθεια διεύρυνσης του μετώπου που δημιουργούμε, αλλά και μία ανοικτή συζήτηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να υποτάξουν τις διαφορετικότητές τους και να συμπαραταχθούν. Αυτή η προσπάθεια θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς ο χρόνος δεν είναι άπλετος».
Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος, δεύτερος πυλώνας της συνεργασίας αποτελεί «η κοινή μας πεποίθηση επίσης, ότι αυτό που αποκαλείται «αντιμνημόνιο» δεν μπορεί να εκδηλώνεται άλλο πλέον ως διαφωνία και διαμαρτυρία, έστω και έντονη, χωρίς όμως συγκεκριμένη αντιπρόταση».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου