Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μ΄αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε... Ο κλόουν Γιακουμάτος, θα βγάλει κανα δυό κραυγές και μετα θα τον χάψουν τα καρτελ...

«Πρέπει να μειωθούν οι τιμές σε γάλα, λάδι, απορρυπαντικά και babylino»

«Πρέπει να μειωθούν οι τιμές σε γάλα, λάδι, απορρυπαντικά και babylino»
Ως τομέα απόλυτης αιχμής, που έχει σχέση με την αποκατάσταση του επιπέδου ζωής της ελληνικής κοινωνίας περιέγραψε τον τομέα Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ο νέος υπουργός Νίκος Δένδιας, μιλώντας στην τελετή παράδοσης από τον τέως υφυπουργό Θ. Σκορδά και εγκατάστασης του νέου υφυπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Τόνισε δε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ο νέος υφυπουργός θα συνεχίσει από το σημείο που σταμάτησε ο κ. Σκορδάς.
Η μείωση των τιμών για το καλάθι της νοικοκυράς, η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων, η πάταξη της αισχροκέρδειας και των υπερκερδών, η προστασία του εισοδήματος των καταναλωτών είναι οι προτεραιότητες για τον υφυπουργό κ. Γιακουμάτο. «Υπάρχει αγοραστική αδυναμία. Πρέπει να μειωθεί το καλάθι της νοικοκυράς, το ψωμί, το γάλα, τα babylino και τα τηλέφωνα», ανέφερε, εννοώντας τη μείωση των τιμών. Οι κατευθύνσεις του πρωθυπουργού κατά τον κ. Γιακουμάτο είναι κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη.
Στο έργο που επιτελέστηκε την τελευταία διετία σε δύσκολες συνθήκες αναφέρθηκε από την πλευρά του ο κ. Σκορδάς. Η Ελλάδα, όπως είπε, είναι η μόνη χώρα στην ΕΕ όπου παρατηρείται μείωση των τιμών ακόμη και σε προϊόντα διατροφής. Η ακρίβεια, είπε, οφείλεται στη μείωση των εισοδημάτων και όχι στις τιμές, πρόσθεσε ωστόσο ότι υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω πτώση των τιμών. Σημείωσε δε ότι στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν αλλαγές που δεν είχαν γίνει επί δεκαετίες, ήταν ενάντιοι «οι εραστές της ακινησίας και οι έμποροι της μιζέριας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου