Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014



Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ …ΞΕΣΠΑΕΙ και πάλι: 

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ –ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ …ΡΕΣΤΑ! …ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οι δικαστικοί με τα δικά τους πλοκάμια εξασφάλισαν… απόφαση … επαναφοράς των …κεκτημένων τους.. Καμιά περικοπή πιά δεν ισχύει στο μισθό τους… Θα τον απολαύσουν και μάλιστα με… αναδρομικά!
Κι από δίπλα βγήκαν και τα άλλα κολλητά του δημόσιου κορβανά… Οι ένστολοι! Τα φαντάρια κι άλλα τσιμπράγκαλα –νταβαντζηδες αυτού του ταλαίπωρου λαού!
Α, όλα κιόλα …δεν θέλω να σκούξουν αυτά τα προφέσιοναλ υποκείμενα . Αυτά τα συντεχνιακά δίποδα που ταυτίζουν την ύπαρξή τους με τη …σωτηρία του …Έθνους!
Συντεχνίες-φούσκα που πουλάνε αέρα κοπανιστό υπερ …πατρίδας και πετυχαίνουν πάντα να εξασφαλίζουν προνόμια πιότερα από τους λοιπούς μαλάκες ΄Ελληνες! Τέτοια ισονομία υπάρχει στο Ελλάντα!

(Αλήθεια διακοπές ΕΣΥ ..θα πας; Θά πάνε όμως όλες οι φαμίλιες των στρατιωτικών και …δικαστικών!)… Τα πληρώνεις ΕΣΥ όμως ο μαλάκας!…τρίτης διαλογής ΄Ελλην!
Κάποιο λάκο δεν έχει η φάβα;
** Οι δικαστικοί πέτυχαν άπόφαση να μην περικοπεί ο μισθός τους!..Ενώ περικόπηκε σε όλους τους λοιπούς ΄Ελληνες..
Αυτό βέβαια δεν συγκινεί τα αρπαχτικά των δικαστικών, και ενστόλων! θαρρούν αυτά τα δίποδα πως τα δικαιούνται! Μπορεί να θαρρούν ό,τι θέλουν! Η αλήθεια είναι όμως μία:
Η Κυβέρνηση, η κεντρική κρατική εξουσία, δεν θα μπορούσε να τσουλήσει… αν δεν είχε δίπλα τους αυτούς κωλοσφουγκάριους ,γενικώς υπαλληλίσκους του δημοσίου!
Σημειώστε δε ότι δικαστικοί, ένστολλοι, κι άλλοι τραχανάδες του Δημοσίου, απολαμβάνουν από συστάσεως της ελληνικής πολιτείας σκανδαλωδών επιδαψιλεύσεων…( Π.Χ. το προάστιο ΠΑΠΑΓΟΣ, είναι ΔΩΡΕΑ των Ελλήνων για τους… ήρωες του Συμμοριτοπολέμου!)
Και κουνιούνται ..οι δωρηθέντες ..πως κάτι είναι!
ΔΕΝ επιθυμώ να συνεχίσω, Θα πω τούτο και καταλυτικό… κι αδιάψευστο:
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ –ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ γενικώς είναι ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ, …Δηλαδή όργανα επιβολής των βουλήσεων της εξουσίας προς τον λαό!
Και δέχονται αυτό τον πρόστυχο ρόλο…βασικά παραμιλούντες!..Ενίοτε και με περίσσιο θράσος όπως το ευκλεές …σώμα των ΔιΚΑΣΤΩΝ! Αει Σιχτιρ πια …
Δεν νομίζω ότι αξίζουν αυτά τα υποκείμενα (Δικαστικοί-στρατιωτικοί- εφοριακοί κ.λ.π. δημόσιοι υπαλληλίσκοι) αξίζουν ελάχιστου σεβασμού!..Δεν κολλάει…
Δείτε τα πιό κάτω –που δεν είναι δικά μου – και θα καταλάβαιτε τι συμβαίνει με τα μορμολίκια των κρατικοδίαιτων δικαστικών-στρατιωτικών… που ζητάνε και ΡΕΣΤΑ! Το βρήκα στην www.indobserver.blogspot.gr
ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΖΗΣΕ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Μα τι τυφλή; Δεν είναι απλά τυφλή, είναι θεόγκαβη. Περπατά, σκοντάφτει, πέφτει κάτω και επιμένει.

του Στρατή Μαζίδη
Νόμιμο το χαράτσι.
Νόμιμο το σταδιακό ψαλίδισμα μέχρι της εξαφάνισης των μισθολογικών απολαβών και συντάξεων των Ελλήνων.
Νόμιμη η ...μόνιμη έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.
Νόμιμη και η προκαταβολή φόρου 55%.
Νόμιμη η εκτίναξη των τιμών των καυσίμων.
Νόμιμη η απώλεια των αισθήσεων παιδιών από την πείνα μέσα στις σχολικές αίθουσες.
Νόμιμη και η διαμονή οικογένειας στην Πάτρα με τρία παιδιά σε ένα σπίτι από χαρτοκιβώτια κάπου στο πουθενά της εθνικής οδού.




Συμπλήρώνουμε εμείς: Νόμιμη η απόλυση των καθαριστριών χάριν εθνικού συμφέροντος! Νόμιμο το Μνημόνιο. Νόμιμη και η κλοπή των ομολογιούχων του Δημοσίου.
Όλα ήταν νόμιμα αγαπητοί. ΟΛΑ! Εκτός από την περικοπή των ήδη παχυλών αποδοχών τους. Αυτή ήταν παράνομη.
Το δικό μας ξέσκισμα, η εκτέλεση των ονείρων μας, το πέταμά μας στο δρόμο ΥΠΗΡΞΕ ΝΟΜΙΜΟΜΑΤΟ.
Δικαιοσύνη είναι αυτό;
Θυμάμαι όταν ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος τους διπλασίασε τότε τις αποδοχές. "Οι δικαστικοί πρέπει να αμείβονται καλά για να επιτελούν το έργο τους" έλεγε ένα επιχείρημα. Σοβαρά; απαντούσα. Αν είσαι λαδιάρης, είσαι λαδιάρης όσα και να πληρώνεσαι. Κι έπειτα, ήθελαν κι έγιναν δικαστικοί.
Η Ελλάδα δε γεννά πλέον ούτε Πολυζωίδηδες ούτε Τερτσέτηδες. Γεννά εν πολλοίς (για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα) καλοβολεμένους δημοσίους υπαλλήλους διότι τέτοιοι είναι κι οι δικαστικοί για την ποιότητα και την ταχύτητα της δουλειάς των οποίων, μεγάλο μέρος πλέον του ελληνικού λαού κάνει δεύτερες σκέψεις.
Δε συγκινήθηκαν όταν έβλεπαν τις πρώτες αυτοκτονίες και τα δάκρυα. Έσπευσαν όμως μόλις ψαλιδίστηκαν κατά τι τα χιλιάρικια με τα οποία τους αμείβουμε ώστε να αποφασίσουν υπέρ του εαυτού τους.
ΓΥΜΝΗ πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη. Την ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και την ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου