Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΘΕΤΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΑΛΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ .


Η πτυχιούχος κυρία -είναι όντως- ποδοπατάει το
αγγελάκι που παιανίζει ήχους γλυκείς ... Την ενοχλεί
διότι είναι μπροστά στο μαγαζί της το κοριτσάκι!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!
Και μετά μιλάμε για τη φάρα των πτυχιούχων!
Διότι είναι ΚΩΛΟΦΑΡΑ! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ!
ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ...ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ! 

Η μεγάλη πληγή των πτυχιούχων στο Δημόσιο! ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ! ΠΑΝΤΑ!

Ακροθιγώς σε περασμένα δημοσιεύματά μας θίξαμε το θέμα του σκανδαλώδους  ρατσισμού των πτυχιούχων, οι οποίοι-πτυχιούχοι γενικώς- αποτελούν ένα ξεχωριστό ...πλεονεκτικό είδος.. που κυριολεκτικά νέμεται τα πάντα! Δεν μπαίνεις στο σπαρταριστά πανάθλιο  δημόσιο αν δεν έχεις μερικά πτυχία, μεταπτυχιακά  και δοκτορά! Σκέτη Τρέλα!

Υπενθυμίζουμε αυτό που έχουμε διακηρύξει: 1) Πίσω από κάθε μεγάλο ή μικρό δημόσιο έγκλημα υπάρχει πάντα ένας ...φωστήρας πτυχιούχος...  2) Η σημερινή ατέλειωτα οδεινηρή κρίση της χώρας είναι προϊόν αετονύχηδων ΠΑΝΤΑ πτυχιούχων, τυχοδιωκτών της επιστημονικής αρπαγής!ΑΡΠΑΧΤΗΣ!

Κι όμως από την άλλη μεριά υπάρχουν δημιουργικά σαϊνια που δεν κατέχουν τα πλαστικά και συμβολικά πτυχία Ανώτερης σχολής, αν και πολλοί, αναρίθμητοι εξ αυτών είναι περιορισμένης σπουδαστικής επάρκειας... Κάποιοι ακόμη και του Δημοτικού. Αλλά διαμάντια δημιουργίας .. Δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στις λίστες των Ελλήνων βιοτεχνών, εμπόρων, αλλά κι εργατών του πνεύματος, μηδέ αξαιρουμένων και δημοσιογράφων (ειδικά αυτοί!..που ενώ δεν έχουν πτυχίο... θεωρούνται και Πανεπιστήμονες εξ αιτίας του περισπούδαστου έργου τους! Κι όμως όλος αυτός ο κόσμος εντελώς ρατσιστικά αποκλείεται από δημόσιες θέσεις... διότι στερείται...(λένε) πτυχίου σπουδών ανώτερων. Να το κάνει τι το κωλόχαρτο σπουδών ο ταλαντούχος;
Τι θέλουμε να πούμε; ΄Ενα και δημοκρατικό: Όλοι μας είμαστε εν ζωή, ίσοι... και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι πιο ίσιοι οι... πτυχιούχοι του κώλου, τύπου Δαμανάκη, Παπαντωνίου,  Τσοχατζόπουλου, Λαλιώτη, (αυτός δεν πρόλαβε να πάρει πτυχίο)...μα έγινε και υπουργός, κ.λ.π. ορνέων του δημοσίου... έναντι εκείνων που χωρίς πτυχίο ανοίγουν ουσιαστικούς ορίζοντες στη ζωή.

Να μην αναμιμνησθούμε πως οι μεγαλύτεροι ευεργετές της ανθρωπότητας δεν είχαν τέτοια πτυχία που η βλακώδης συντεχνιακή-πτυχιούχα πια- ελληνική διοίκηση επιζητά!.. Και πάει σύνεφο το βιογραφικό, που δεν φτουράει φυσικά... διότι η κλίκα των πτυχιούχων... θα προτιμήσει τα δικά της παιδιά!
Θέτουμε το θέμα με κάθε σοβαρότητα! Να κοπεί ο βήχας με τα πτυχία! ΤΩΡΑ... Αν δε ο τάχα προοδευτικός ΣΥΡΙΖΑ, που συντίθεται από "σπουδαστικά παρακατιανούς-εργάτες αγρότες κ.λ.π- τό αντιληφθεί τόσο το καλύτερο!
Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ  πρέπει να φρεναριστεί και να ισχύει η αρχή της αξιοσύνης ενός εκάστου που μπορεί να προσφέρει έργο ευεργετικό για το λαό!
Στις περισσότερες των περιπτώσεων από τα στοιχεία που έχουμε... οι πτυχιούχοι θα την πατήσουν εξευτελιστικώς κάθετα!
Καταλαβαινόμαστε ΡΕ;  ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.. ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ! Το θέμα είναι βαθειά κοινωνικό. Η αθλιότητα της διάκρισης θα σαρωθεί για πάντα!
Η ...Η.Ν.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου