Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ...ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;

Eνόχληση αριστερών με την ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ σε Αγιά Σοφιά..

Ενόχληση αριστερών με την Αγιά Σοφιά της ΑΕΚ.
Θα επηρεαστούν οι ανθρωποι λένε και θα ρέπουν προς την ακροδεξιά και τον αντιμουσουλμανισμό.
Να αλλάξουν ονομα και στο γήπεδο Καραϊσκάκης τότε....διότι προβάλλει τον αντιισλαμισμό..επίσης πρέπει να σταματήσει η ανάκρουση του εθνικού ύμνου από την Ελλάδα στο μουντιάλ γιατί και αυτόν τον τραγουδούν χρυσαυγίτες.

Ο αρθρογράφος του κειμένου "γράφω και τον παίζω" πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα.Και δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση ίασης από την πολύ συχνή μ@λα@κία..
Να του το γράψω στη γλώσσα του μήπως και το καταλάβει καλύτερα..
The mαsturbatiοn goes cloud...

"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ: ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!

Καλησπέρα σας. Στέλνω το παρόν με αφορμή προηγούμενες αποφάσεις για το γήπεδο της Αεκ καθώς και για απόψεις που εκφέρονται. Eπικεντρώνομαι κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την ονομασία του γηπέδου και των γεωμετρικών του -εξωτερική πλευρά του, ονόματα θυρών(πόλεις της Κων/λης) κτλ. Με μαθηματική ακρίβεια λοιπόν πιστεύω ότι θα αυξηθούν οι συντηρητικές απόψεις όπως και οι φασιστικές σε β' χρόνο εξαιτίας των παραπάνω νεοεισερχομένων συμβόλων τα οποία θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντες συμβολισμούς και όχι μόνο γι αυτό.

Η Αγιά Σοφιά είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο αλλά δυστυχώς και κάτι μεγαλύτερο και θα παραπέμπει σε διάφορα πράγματα και μαζί με το μάλλον φασίζων εξωτερικό του γηπέδου με το Χριστιανικό πρόσημο θα προκαλούνται απο το όλον πολλές και εθνικιστικές/φασιστικές δεύτερες σκέψεις.

Αυτό το έχει αντιληφθεί και η χρυσή αυγή και κάνει αναφορές με πανό σε Αγιές Σοφιές, βασιλεύουσες κτλ.

Ένα μεγάλος όγκος ανθρώπων θα επηρεάζεται απο όλα αυτά και θα τείνει προς την ακραδεξιά ειδικά αυτή την περίοδο που μόνο μη επικίνδυνη δεν είναι. Μεγάλο μέρος ακόμα και της αποδώ πλευράς θα επηρεάζεται και ψηφοφόροι θα αλλαξοπιστούν εξαιτίας μιας ομάδας.

Θρησκευτικά σύμβολα θα έχουν και σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται/μεγαλώνει μια έχθρα ενάντια σε μετανάστες που προέρχονται από μουσουλμανικές και Ασιατικές χώρες αλλά και εναντίον σκουρόχρωμων .
Τα τρίπτυχα περι πατρίδας θρησκείας και οικογένειας θα ηχούν διαφορετικά σε πολύ κόσμο και θα δημιουργούν τάση προς το συντηρητισμό και την (ακρο)δεξιά. Σκεφτείτε μόνο κάποιους αριστερούς παντρεμένους Αεκτζήδες πως μπορεί σε αυτούς να δημιουργηθούν συντηρητικά ερίσματα.

Σε πολλά θέματα κάποιοι θα είναι λιγότερο δυναμικοί και θα <<οπισθοχωρούν>> σε ζητήματα που άπτονται πολιτικών θεμάτων τέτοιων μέχρι να ..παραδοθούν. Πολλοί φαντάροι εκεί που θα αντιδρούσαν σε τρίπτυχα μέσα στο στρατό τώρα θα στέκονται περισσότερο προσοχή και ο μετρήσιμος αντιφασισμός τους θα μειώνεται..

Μέσα σε πολιτικούς χώρους θα υπάρχουν μικρότερες αντιστάσεις σε κάποιους σχετιζόμενους με τα φίλαθλα ενώ οι της άλλης πλευράς και των ίδιων φίλαθλων προτιμήσεων θα αναπτύσσονται και θα φανατίζονται περισσότερο.Και όλα αυτά μέσα σε μια εποχή που χρειάζονται πολλά αντίβαρα ενάντια στον χρυσαυγιτισμό και τις περιρρέουσες φωνές του, χρειάζονται πολλά ιδεολογικά αντίβαρα και θεωρήσεις. Μην ξεχνάμε επίσης πως δεν πρέπει να στέλνονται οι άνθρωποι για κεράκια. Είναι πολύ εύκολα να υπάρξουν αλλαγές στο θέμα του γηπέδου.Δεν πρέπει άνθρωποι προοδευτικοί/αντίφα να βάψουν τα χέρια τους με κάτι τόσο άσχημο.

Θα πρόσθετα ότι θα υπάρξει επιβολή ουσιαστικά με υποσυνείδητο τρόπο κάποιων συντηρητικών πιστεύω (και σίγουρα) σε ευαίσθητες ηλικίες.
Είναι τουλάχιστον παράδοξο πως απο πλευράς αριστεράς πάνε να μπούνε υπογραφές σε κάτι τέτοιο. Θα θεωρούνται..τουλάχιστον ..αινιγματικοί απο διάφορους μέσα σε ακροδεξιά επιτελεία και τα θινκ τανκ -θα υποτιμούν την αριστερά αρκετά απο εδώ και πέρα ενώ ένα φίλαθλο ημιαντίβαρο που υπήρχε την πρώτη χρονιά της χρυσής αυγής αν θυμάστε τώρα όχι μόνο θα μειώνεται αλλά πολλοί θα πηγαίνουν απέναντι.
Φυσικά κυρίως αντίβαρο είναι το κίνημα.
Γενικά υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές στην πολιτική και στη ζωή οι οποίες δεν μπορούν να κοβόνται και αυτές στο θέμα του γηπέδου πάνε να κοπούνε και να πατηθούνε κιόλας .

Δεν μπορεί έτσι για πλάκα να συντηρητικοποιείται μια ομάδα που έχει στις τάξεις τις αρκετούς ριζοσπάστες, αριστερούς κτλ.Και μάλιστα μέσα σε μια ύπουλη και επικίνδυνη εποχή για τον φασισμό. Αν παιρνόταν απόφαση να λέγεται το γήπεδο του Ολυμπιακού Αγιος Μπάμπης του Παο Αγιος Ιακωβος και της Αεκ Αγιος Ιωακειμ θα το ψηφίζανε μετα μανίας χ άτομα;


Πολλα μέλη του λαος και της χρυσης αυγης θα κοιτάζονται μεταξύ τους και θα απορούνε με τις οπισθοχωρήσεις αυτές οι οποίες σε όλα τα επίπεδα μεσοπρόθεσμα θα προκαλέσουν ήττες ενώ δίνεται μια δύναμη σε μια καταπιεστική δομή όπως η Εκκλησία η οποία θα αυξάνει την δυναμική της χωρίς λόγο.

Δεν αναφέρομαι καθόλου στον αντιερωτισμό και στην αντισεξουαλικότητα των ..θρησκευτικών δυνάμεων- αυτά είναι γνωστά σε όσους είναι λίγο διαβασμένοι.
Επίσης καλό θα ήταν όταν υπάρχουν προσπάθεις χρόνων μέσα σε όλο το λεγόμενο κίνημα σε θέματα μεταναστευτικά και αντιφασιστικά να μην χύνεται το γάλα και διαλύονται πράγματα για τα οποία έχουνε δοθεί τόσες προσπάθειες και έτσι ακυρώνονται τόσα και τόσα εγχειρήματα είτε των πομπών του λάθους είτε άλλων χιλιάδων ανθρώπων. Η πάλη ενάντια στο τέρας χρειάζεται επίσης και κάποια σωθικά.Γιατί να μην υπάρξουν αντιστάσεις στην φασιστικοποίηση;

Αυριο αν παίξει η εθνική Ελλάδας στην Αγιά Σοφιά και πηγαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο που θα μοιάζει με εκκλησία και θα έχει και αυτό το περίβλημα και την δομή καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.

Εδώ υπάρχουν τόσοι νεκροί απο το Χριστιανοχουντικό και βασιλόφρων σκουπιδαριό και ειδικά τα τελευταία χρόνια και πρέπει να δυναμωθεί το αντιφασιστικό σκέλος και όχι να αποδυναμωνεται μέσω προπαγάνδας σε γήπεδα. Και φυσικά δεν πρέπει να υπάρχουν αβάντες στο να φασιστικοποιηθεί μια ομάδα ώστε να γελάνε κάποιοι στη συνέχεια(και ίσως και να την κράζουν τότε αφού την αφήσουν).Αλλιώς τι αντιφασίστες είμαστε.

Εδώ φαίνονται οι κινήσεις μας.
Μην ξεχνάμε πως το να πηγαίνει ένας πιτσιρικάς/α σε ένα γήπεδο απο τα 6 και να ξέρει ότι λέγεται Αγία Σοφία και να ενώνεται με αυτό ,στα 18 μετά απο τόσα χρόνια επισκέψεων σε αυτό θα έχει γίνει λέτε κάποιος που θα κάνει κριτική στις θρησκείες και στο παπαδαριο; Μόνο τα συνεχομενα ακούσματα περί του ονόματος έχουν επηρεάσει τόσο κόσμο.Λέτε στα 18 να ψηφίσει άθεους ο πιτσιρικάς;

Σημαντικό και το θέμα του άλσους δεν λέω, αλλά δεν το κρίνω σε αυτό το μέιλ -έτσι και αλλιώς το θέμα παραπάνω είναι πολλάκις πιο σημαντικό.

Tα πολιτικά παραγόμενα της Αεκ θα επηρεάσουν και τον Παοκ μιας και λόγω κοινών συμβολισμών και πραγμάτων που θα προκύψουν στην Αεκ θα υπάρξει αντίληψη των ομοίων και θα σκεφτούνε πολλοί ότι και αυτοί είναι της ίδιας πάστας με αποτέλεσμα να προκύψουν τα ίδια αποτελέσματα και να φασιστικοποιηθεί μέρος της κοινωνίας.

(Εχει σταλεί με διαφοροποιήσεις σε αρκετές οργανώσεις της αριστεράς και αντιφασιστών)

Δικαίωμα βέτο έχει ο σύριζα στα παραπάνω. Και το κκε έπρεπε να είχε άλλη στάση.
Το όνομα και τα άλλα συμφέρει και αυτούς που χαίρονται που αντί να παίρνεται μελλοντικά μέρος του πλούτου της Εκκλησίας(ή όλο) γίνεται το αντίθετο και κλέβονται σύλλογοι και μέσω της αριστεράς.
Φυσικά το κλίμα κατάνυξης συμφέρει την συγκυβέρνηση και μετακινήσεις ψηφοφόρων(προς τα δεξιά) θα μπορούσαν να την ευνοήσουν.

Καλή συνέχεια.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6330.html

2 σχόλια:

  1. Αν ησουν τιμιος θα επρεπε να εβγαζεις αυτα τα αθλια που γραφεις στην αρχη που ειναι προσωπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ησουν τιμιος θα επρεπε να εβγαζες αυτα τα αθλια που γραφεις στην αρχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή