Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΕΣ !

ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

Αυτό είναι το βρωμερό και βδελυρό ΠΑΣΟΚ της εθνικής καταστροφής. Δεν φτάνει που εξ αιτίας του τυχοδιωκτικου αυτού κόμματος πληρώνει ο ελληνικός λαός και θα πληρώνουν οι επόμενες γενιές τις συνέπειες της
καταστροφικής του πολιτικής, δεν φτάνει που δεν έχει καθίσει στο σκαμνί της δικαιοσύνης παρά μόνον ο Τσοχατζόπουλος ενώ θα έπρεπε να καθίσουν καμιά ντουζίνα από τους Πασόκους, εκφοβίζει και ζητεί τον πειθαρχικό έλεγχο (βλέπε δίωξη) των εισαγγλέων Αντ. Ελεθεριάνο και Π. Παπανδρέου, οι οποίοι  συνυπογράφουν το έγγραφο, που διαβιβάστηκε στη Βουλή και εντοπίζουν αποχρώσες ποινικές ευθύνες σε βάρος του Βενιζέλου και του Παπακωνσταντίνου! Μιλάμε για το αίσχος του κόμματος που επί σειρά δεκαετιών έχει αναγάγει το κουκούλωμα των σκανδάλων σε πραγματική πολιτική του! Σύμφωνα λοιπόν με το ρεποτάζ εναντίον της… δικαιοσύνης αναμένεται να προσφύγει το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της δικογραφίας των Εισαγγελέων Διαφθοράς για το σκάνδαλο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η οποία καθιστά πιθανή την ποινική δίωξη εναντίον του Ευ. Βενιζέλου και του Γ. Παπακωνσταντίνου. Σθγκεκριμέν,  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγας διαμήνυσε πως το ΠΑΣΟΚ θα αξιώσει τον πειθαρχικό έλεγχο των ανωτέρω εισαγγελέων!!! 
Γαργάρα όμως κάνει το ΠΑΣΟΚ (και η ΝΔ) για το ότι η επίμαχη  δικογραφία, η οποία καθιστά πιθανή την ποινική δίωξη εναντίον του Ευ. Βενιζέλου και του Γ. Παπακωνσταντίνου, κατατέθηκε στη Βουλή στις 4 Ιουνίου, ημέρα όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τρέχουσας Ολομέλειας. Όλα καλά εκεί, ε; Το μαγαζάκι να σώσουν και να τελειώσουν με το κουκούλωμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου