Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ -ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ. ΧΟΥΡΔΟΥΒΕΛΗΣ -κι όχι χαρδαβδέλας...λέγεται- Θυμηθείτε πως από τότε που περισπούδαστοι καθηγητάδες μπλέκονται στα πόδια μας, χαϊρι δεν έχουμε δει. Θα θέλαμε να αισιοδοξήσουμε με τον Χουρδουβέλη, αλλά δεν μπορούμε... Ο ανθρωπάκος είναι παιδί της παρεούλας των ξένων κατοχικών τραπεζικών δολοφόνων. Εκτός κι αν θυμηθεί πως είναι ΄Ελληνας...και κάνει την δική του εξέγερση.

ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:

"ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ της Κυβέρνησης..Επειδή τα έχω προλαλήσει αντί να ηρεμώ νιώθω τρομοκρατηνένος από τη βαθιά ψυχασθένεια των ανασχηματισθέντων..Οι άνθρωποι, εκτός των άλλων δεν έχουν την παραμικρή συναίσθηση του χώρου και του χρόνου..Ζουν σε άλλη διάσταση!... Χαίρονται κι αλληλοσυγχαίρονται την ώρα που όλη η χώρα βογκάει, διαλύεται.. Γιατί οι χαρούλες όταν το καράβι έχει ήδη βυθιστεί; Γιατί τόσες φιοριτούρες συν γυναιξί και τέκνοις στην θεατρινίστικη ορκωμοσία των άπιστων αυτών,  όταν η χώρα τελεί υπό ξεδιάντροπη Γερμανο-εβραϊκή κατοχή; Θαρρώ  πως πλέον έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνα κενά-άδεια χαζοχαρούμενα τομάρια ! Είναι για ζουρλομανδία κι όχι για υπουργεία!" δήλωσε, ο γνωστός και πάντα εύστοχος ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ. 

Δείτε όμως και τι γράφεται...από άλλους:

Χαρδούβελης: Εχουμε μπροστά μας μαραθώνιο…σας θυμίζει κάτι;

χαρδούβελης-έχουμε-μπροστά-μας-μαραθώνιο-σας-θυμίζει-κάτι;Ένα μικρό δείγμα των προθέσεων και του σκεπτικού του θέλησε να δώσει ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με την πρώτη του δήλωση λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης του στο κτίριο της οδού Νίκης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο κ. Χαρδούβελης σημείωσε: «Η Ελλάδα υποφέρει. Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον έναν άνεργο ή κάποιον που εργάζεται και δεν πληρώνεται συντηρείται από χαμηλόμισθους». 
Πρόσθεσε, επίσης, ότι «η Ελλάδα πρέπει να βρει το δρόμο της. Δεν έχει απέναντί της μόνο την τρόικα. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν» και παραδέχθηκε, τέλος, ότι «έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο».
Βασικά χαιρέτα μας τον πλάτανο....Δεν είδατε τι χαρούλε κάνουν με την επιλογή του στις βρυξέλλες, το βερολίνο και στην Ουάσιγκτον; Αν δεν ήταν του χεριού τους ..θα κάνανε σαματά... Εδώ δεν είδατε εκείνον τον αληταρά Τόμσεν... που ζητάει από τους ΄Ελληνες δικαστές να μην βγάζουν αποφάσεις κατά των μνημονείων... 
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ...ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..  

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου