Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΥΡΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ!

dimas2

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ... ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!
Από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού ο Ηπειρώτης ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ... που το ΠΑΣΟΚ τον έβαλε στη Βουλή, όπου και διαπρέπει άπραγος, άφωνος, ανύπαρκτος. Και δεν είναι μόνος λουφαδόρος βουλευτής! Ξαφνικά χθες μάθαμε ότι βρε αδερφέ υπάρχει και μισθοδοτείτε για τις μηδέν υπηρεσίες του... Τον έχετε δει ποτέ να ομιλεί από το βήμα της Βουλής; Τίποτε...απλά ψηφίζει όλα τα μνημόνεια! 
ΔΕΙΤΕ τους νέους άθλους του Δήμα στο ριγκ της αθλιέστατης Βουλής των Ελλήνων!

Τη συγκίνηση ενός αστρονόμου που ανακαλύπτει ένα νέο πλανήτη νιώθουμε και μεις που ασχολούμαστε τόσα χρόνια με το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, Και έπρεπε να περάσουν δυο χρόνια από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές για να ανακαλύψουμε πως, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου υπάρχει ένας βουλευτής ο οποίος λέγεται Πύρρος Δήμας και σύμφωνα με τη μαρτυρία του καφετζή πρόκειται για τον παλαιό ολυμπιονίκη που εξαργύρωσε το ολυμπιακό του μετάλλιο με μια θέση (κι έναν βαρβάτο μισθό βεβαίως-βεβαίως) στο Επικρατείας του αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ.
Αφορμή για να πληροφορηθούμε την ύπαρξή του, στάθηκε το επεισόδιο που δημιουργήθηκε σήμερα όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, επιτέθηκε φραστικά στον Πέτρο Τατσόπουλο, οπότε ο Πύρρος Δήμας για πρώτη φορά ένιωσε πως ήρθε η ώρα να προσφέρει κάτι κι αυτός εκεί μέσα, και αποφάσισε να κάνει τον μπράβο του ανθρώπου που παρότι "πήδηξε τη μισή Αθήνα" δεν κατάφερε να πηδήξει μερικά έδρανα και να υπερασπιστεί μόνος του την τιμή και την υπόληψή του (ποιός ήρθε ;) και χρειάστηκε την ευγενή προσφορά του αλτρουϊστή αρσιβαρίστα. 
Και επειδή ο Ολυμπιονίκης μας αισθάνθηκε πως η παρέμβασή του αυτή ήταν η πρώτη (και μάλλον και η τελευταία) πολιτική του πράξη, είπε να βγάλει και ένα λογίδριο μιλώντας για τον εαυτό του, προσπαθώντας να μας πει πόσο γενναίο αγόρι είναι. Αν μάλιστα κάτι προκαλεί απίστευτο γέλιο, είναι το κείμενο με το οποίο μας αναπτύσσει τις αντιακροδεξιές αντιλήψεις του, είναι γεμάτο από ρατσιστικές αναφορές, κάνοντας λόγο για "αφοβιές" ενός "ελληνόπουλου", λες και το θάρρος και η γενναιότητα να είναι θέμα ράτσας, εθνικότητας ή φυλής ...
Προσπαθώντας λοιπόν να μας πείσει ο Πύρρος Δήμας περί του ... πόσο "δημοκράτης" είναι, τελικά κατάφερε το τελείως αντίθετο, δηλαδή να μας πείσει για το πόσο στην ουσία ταυτισμένος είναι με τις «ιδέες» της συγκεκριμένης οργάνωσης ... 
Αλλά δεν πειράζει τον συγχωρούμε, γιατί τουλάχιστον σήμερα πήραμε τη μοναδική χαρά της ανακάλυψης του ... αστρονόμου.
Παραθέτουμε και το σχετικό λογίδριό του από τη σελίδα του στο Facebook, ώστε ο ιστορικός του μέλλοντος να έχει και πιο απτά στοιχεία για το ότι, όντως κάποτε υπήρξε βουλευτής με αυτό το όνομα ... (ΜΑΚΕΛΕΙΟ)
pirosdimas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου