Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ; "ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ"
Untitled
Για μια ακόμη φορά απολαύσαμε το θέαμα των πολιτικάντηδων στη Βουλή... Μια βουλή με καλοταϊσμένους κλόουν που διατεταγμένα ζήτησαν την παραπομπή βουλευτών της Χ.Α. στη δικαιοσύνη, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η "παραπομπή" είναι απαίτηση του Διεθνούς Σιωνισμού! 
Κι από την άλλη το ασκέρι των βουλευτών της Χ.Α.που είχαν μεταβάλλει με τις άναρθρες κραυγές τους το δήθεν ιερό χώρο, σε αλάνα νταήδων σε ζωοπανήγυρη.
 .
Εμείς έχουμε χαρακτηρίσει, από την πρώτη "στιγμή' το τσούρμο της Χ.Α αυγής ως ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
Τα παιδία παίζει...Καουμπόυδες της λαχαναγοράς είναι. Κι ενώ με το 10% που εξασφάλισαν στις Ευροεκλογές ,θα ανέμεινε κανείς να αρθρώσουν ένα σοβαρό πολιτικό λόγο δίνοντας συνάμα ένα μάθημα δημοκρατίας στους διώκτες τους, αυτοί, για μια ακόμη φορά επιδόθηκαν στα νευροσπαστικά τους...Τι να περιμένει κανείς από ένα τέτοιο ξεχαρβαλωμένο ασκέρι; Πολιτικόν νού, ή έστω έναν μεστό πολιτικό λόγο; Κρίμα γιατί ο ελληνικός λαός ολοένα και τους στραβοκοίταζε τελευταία  με συμπάθεια.
Το τραίνο γι αυτούς είναι πλέον χαμένο... όπως και για τους άλλους του δημοκρατικού τόξου που θέλουν γενικό ,πατόκορφο ξήλωμα για την ένδεια και αναίδια  τους να παριστάνουν τον εκπρόσωπο του ελληνικού λαού, σ΄αυτόν τον τεκέ που ονομάζουν Βουλή των Ελλήνων! Δείτε το βίντεο πιο κάτω:    



ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου