Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ....ΕΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....

O Χρίστος Γούδης ξαναχτυπά: “Όσοι άξεστοι, αγράμματοι και χυδαίοι αντιδρούν στην υποψηφιότητα μου με την Χρυσή Αυγή τους έχω γραμμένους στα…αρχεία μου”
Δημοσιεύθηκε: 13/04/2014 19:36
   
goudis3ΑΕΡΑ  ΠΑΤΕΡΑ 
 Η ανάρτηση ενός πρόσφατου σχολίου μου με τίτλο: «Λεβέντης o …Λεβέντης», στον ιστότοπο «Μακελειό», προκάλεσε οργίλες και υστερικές αντιδράσεις φίλα προσκείμενων προς αυτόν «όντων» (αγγλιστί: creatures), άλλων εξ’ αυτών άξεστων, άλλων εκχυδαϊσμένων, και άλλων ανορθόγραφων και εμφανώς αγραμμάτων, όπως προκύπτει από τους κραυγαλέους βαρβαρισμούς και σολοικισμούς των παρεμβάσεών τους. Όσο δε για το περιεχόμενο των λεκτικών εμεσμάτων τών καθ’ ομολογίαν τους «αυλικών» του προέδρου της αυτοαποκαλούμενης «Ένωσης Κεντρώων» (με την έννοια ότι ο αριθμός των ακολούθων του δεν είναι αρκετός για να «γεμίσει» όχι αλάνα, αλλά ούτε «αυλή»), εννοιολογικά εμπίπτει σε νοηματικές δυσπλασίες προ-γλωσσικού, αν όχι προ-οντολογικού, επιπέδου.

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΠΑΔΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ. ΚΑΛΕΙ “ΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ”-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ;(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε: 12/04/2014 16:01
   
notis3

Ο ανατρεπτικός και εν πολλοίς αλλάζων τα τελευταία χρόνια ιδεολογικές τοποθετήσεις ,λαικός βάρδος Νότης Σφακιανάκης, κάλεσε σήμερα τον λαό σε επανάσταση για να φύγει αυτή κυβέρνηση “το φασιστικό καθεστώς που καταστρέφει την πατρίδα μας”. Για άλλη μια φορά δεν δίστασε να πει τα πράγματα όπως τα πιστεύει. Ξεκαθάρισε ότι οι “πραγματικοί φασίστες είναι οι κυβερνωντες και όχι το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν κυβέρνησε ποτέ”. Μάλιστα αποκαλεί τους κυβερνώντες “εγκληματίες, και ότι κανουν γίνεται σκόπιμα με σκοπό το ξεπούλημα της χώρας, όχι λόγω βλακείας”.
Kαι συνέχισε:

Ο «ΘΗΣΑΥΡΌΣ» ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΊΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΆΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΆΦΗΚΕ

Ο «θησαυρός» με τα αντικείμενα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν καταστράφηκε

H εταιρία θεατρικών παραγωγών, Ελληνική Θεαμάτων, σε ανακοίνωση της, δίνει μία εικόνα για το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το θέατρο «Αλίκη» και επιβεβαιώνει την ματαίωση των τελευταίων παραστάσεων του έργου «Ψύλλοι στ΄αφτιά»

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΡΑΧΗΛ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ....( Αν τα ζωϊφια των οπαδών δεν ψήφιζαν τους αλητήριους του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. δεν θα είμασταν σ΄αυτά τα χάλια!

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΌΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ- ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!

Ραχήλ Μακρή: Προδότες και δοσίλογοι όσοι υποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Επεισοδιακή η έναρξη του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ μετά την παρέμβαση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Διαψεύδει ότι είπε την επίμαχη φράση "θα σας κρεμάσουμε" - Χαρακτηρίζει τη διαρροή προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψευδή και συκοφαντική

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ...ΜΠΑΧΑΛΟ;


Το Λιβυκό Δημόσιο του χρωστάει 6.059.000 ευρώ.

ΣΤΕ: «ΣΤΟΠ» ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΌ ΛΙΒΥΚΟΎ ΔΕΞΑΜΕΝΌΠΛΟΙΟΥ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΠΛΕΎΡΗ

Η κυβερνητική πράξη που «πάγωσε» τη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι πολιτική απόφαση και δεν μπορεί να ελεγχθεί η νομιμότητα της από τα δικαστήρια, λέει το ΣτΕ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν άναψε το πράσινο φως για να βγάλει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στον σφυρί το Λιβυκό δεξαμενόπλοιο ALHANΙ που είναι αγκυροβολημένο στους Αγίους Θεοδώρους του Κορινθιακού κόλπου.

Το  ΣτΕ αποφάνθηκε ότι η κυβερνητική πράξη που «πάγωσε» τη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι πολιτική απόφαση και δεν μπορεί να ελεγχθεί η νομιμότητα της από τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου