Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

H KYβερνητικη αλητεία είναι εδω και μετα το ξεμπρόστιασμα της από τη Χ.Α.


ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  200 ΠΕΡΙΠΟΥ 

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ... (μετά τον κάζο που έπαθε η 

Κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις 

Κασιδιάρη) ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!Αρχίσανε τα μπουζούκια του παρακράτους της εβραιοκινούμενης Κυβέρνησης ...και ωςκαθοδηγούμενα βαλτοί... κάνουν διαδήλωση κατά του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ...που είναι υποψήφιος Περιφεριάρχης Αττικης... και που μιλάει αυτή τη στιγμή στο πνευματικό κέντρο Παπάγου!
Εμφανίζονται ως αναρχικοί...αλλά στην ελλάδα αναρχικοί ορίτζηναλ δεν υπάρχουν, παρά μόνο μίσθαρνα όρνανα των Κυβερνήσεων για να θολώνουν ...τα νερά!
Το ψευδοπολιτκο-δημοκρατικό σύστημα , σίγουρα κλονίζεται και επιστρατεύει... ανύπαρκτους ..αναρχικούς για να σαμποτάρει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Οι επιτιθέμενοι κατά της Χ.Α... είναι πράκτορες και μίσθαρνα όρνανα Εβραιοκίνητων αλυτήριων πολιτικών-δημοκρατών !

Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις μετά το ξεβράκωμα της Κυβέρνησης με την κασέτα Κασιδιάρη... Λίγη υπομονή... 

΄Ενα δεν καταλαβαίνουμε... Γιατί οι Χρυσαυγίτες... ενώ δημοσιεύσαμε κατά γράμμα τις δηλώσεις-εντολή προς ΣΑΜΑΡΑ, του αρχηγού του Σιωνισμού... για θάψιμο  τη Χ.Α κι ο Σαμαράς το αποδέχτηκε -συμφώνησε..γιατί δεν προβάλουν τη συγκεκριμένη επιστολή του Αμερικάνου Αρχισιωνιστή, που τολμάει να δίνει εντολές ...σε Έλληνα Πρωθυπουργό! Γιατί ΡΕ;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου