Τρίτη 1 Απριλίου 2014


Η ΜΟΣΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΆΘΛΙΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ-ΠΑΓΙΔΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΦΕΛΩΣ!



Σε αποκλειστικότητα και μόνο στον "Λόγιο Ερμή" σας παρουσιάζουμε μια είδηση βόμβα!

Επτά απο τους 12 κορυφαίους μετόχους του Facebook και της Monsanto είναι τα ίδια επενδυτικά funds! Αν κοιτάξουμε δε στην κορυφή, 3 απο τους 5 κορυφαίους μετόχους στις δύο εταιρίες πάλι είναι τα ίδια funds! 

Ο κορυφαίος μέτοχος αυτή την στιγμή στην Monsanto είναι το επενδυτικό fund Vanguard Group, που είναι το νούμερο δύο στην λίστα των κορυφαίων μετόχων του Facebook !

FMR LLC, είναι η νούμερο ένα μέτοχος του Facebook και νούμερο δύο της Monsanto!

Η State Street Corporation είναι η νούμερο τρία μέτοχος του Facebook και της Monsanto!

ΜΙΛΑΜΕ  για μεγάλο Εβραϊκό κόλπο, ένα από τα πολλά που επινοούνται για τον έλεγχο Κυβερνήσεων και λαών. Για όσους δεν γνωσρίζουν, η ΜΟΣΑΝΤΟ είναι μια εβραϊκη κομπανία που πουλάει...μεταλλαγμένους σπόρους  επικινδύνων γεωργικών προϊόντων. Η εταιρία αυτή επιδιώκει  τον έγεγχο των γεωργικών προϊόντων και άρα να ελέγχει τη ζωή των λαών. Η κρίση της Ουκρανίας είναι δικό της έργο. Από καιρό έχει βάλλει στο μάτι το Νο 1 ουκρανικό σιτοβολώνα της υφηλίου...Επί έτη πασχίζει να ελέγξει την Ουκρανία... αλλά ο προηγούμενος πρόεδρος της χώρας τους έδιωξε με τις κλωτσιές ... Οι χθόνιοι Εβραίοι κατασκεύασαν με πληρωμένους πράκτορες και διαδηλωτές (κάθε μέρα διαδήλωσης πληρώνονταν με 50 ευρώ κατά κεφαλήν )... ΄Ετσι ο πρόεδρος αναγκάστηκε να το σκάσει και να τον διαδεχθούν οι συμμορίες των ακροδεξιών!
Πάντως σημειώνουμε ότι η ΜΟΣΑΝΤΟ, έχει και παράρτημα γραφείων και στην Αθήνα και πολλά από τα πλάνα της τα περνάει μέσω προδοτών της Κυβέρνησης. 

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: www.logiosermis.net/facebook-monsanto-funds.html

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ...

Ένα μικρό δωράκι από μας σε πονεμένους... Και ξεχάστε τα παυσίπονα! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ...

ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ-ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ (μέση, στις αρθρώσεις κ.λ.π.)  

Από το 1960 κι εδώ και με τη θλιβερή επέλαση μας στα αστικά κέντρα, μας βρήκαν όλες οι συμφορές στην υγεία μας... Φούντωσαν οι κλινικές, τα νοσοκομεία, η φαρμακολαγνεία έφτασε στα ύψη... Διαβάστε πιο κάτω ένα σπουδαίο άρθρο του κ. Ελευθερίου Μουράτη, οστεοπαθητικό! 

γείωση Για δωρεάν.... θεραπεία από φλεγμονές και χρόνιους πόνους!
Αν πάσχετε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους. Βγείτε έξω και πατήστε ξυπόλητοι πάνω στη γη (χώμα, χόρτο) μόλις για μία ώρα. Αρχικά νιώστε την ενέργεια που αρχίζει να κυκλοφορεί από τη γή στο σώμα σας μέσα από τα πόδια. Μετά από μόλις μια ώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντική μείωση στους πόνους στο σώμα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε!!!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η απάντηση σε πολλούς απο τους χρόνιους πόνους της σημερινής εποχής, είναι το ξυπόλητο περπάτημα και η επαφή με τη γη.
Η γείωση-earthing είναι μια πρόσφατη ανακάλυψη που αναδεικνύει την ανάγκη της επαφής με τη Γή για εξασφάλιση καλής υγείας.
Τα καταγεγραμμένα οφέλη της γείωσης είναι:
• Ανακούφιση από τον πόνο και την χρόνια φλεγμονή
• Απαλλαγή από το άγχος και την ένταση των μυών
• Βελτίωση του ύπνου και χαλαρωση
• Βελτίωση της κυκλοφορίας
• Βελτιωμένη αθλητική απόδοση
• Βελτιωμένη συναισθηματική και πνευματική ισορροπία
• Αποκατάσταση των φυσιολογικών βιολογικών ρυθμών

Λιανίζουν τον ψευτοδιανοούμενο τεμπέλη Ν.Δήμου παντού! Του τα έψαλε κανονικά η Εκκλησία. Δείτε κι ένα άλλο φρέσκο κείμενο, για να καταλάβαιτε με τι μπάσταρδα έχουμε μπλέξει:


Η δυστυχία του να είσαι...
 ο Νίκος Δήμου
    
του Ναπολέοντα Λιναρδάτου


Ο συγγραφέας Νίκος Δήμου.
Ο Νίκος Δήμου είναι ο κλαρινογαμπρός της ελληνικής διανόησης. Κάθε εποχή έχει και την ανάλογη ποιότητα διανοούμενων που της αξίζει. Η ελληνική χρεοκοπία δεν ήταν ένα απομονωμένο γεγονός - ήταν αποτέλεσμα του πολιτικοοικονομικού οικοσυστήματος που καλλιέργησε και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες ψευδαισθήσεων στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Για κάποιο λόγο θα πρέπει να αποδεχόμαστε τους εγκεκριμένους διαχωρισμούς, έστω και αν καμία από τις «παρατάξεις» δεν μας εκφράζει. Έτσι, πρέπει να είμαστε μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί. Η περίπτωση και οι δύο πλευρές να είναι λάθος δεν χωρά στον επιτρεπόμενο ορίζοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου