Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΜΟΝΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ;

Σφοδρή επίθεση, κατά του Γιάννη Σγουρού, εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον πως προβάλλει την νοημοσύνη των πολιτών και χαρακτηρίζοντάς τον «Μαυρογιαλούρο».

 Κουμουτσάκος: Μαυρογιαλούρος ο Σγουρός Αφορμή για την επίθεση στάθηκαν τα «εικονικά», όπως τα χαρακτηρίζει ο κ. Κουμουτσάκος, εγκαίνια του έργου του αποχετευτικού δικτύου Νέας Μάκρης και Μαραθώνα. Ο κ. Κουμουτσάκος κάνει λόγο για "ένα ακόμα επεισόδιο στο παλαιοκομματικό σίριαλ της παραμορφωτικής υπερ-προβολής δήθεν έργων” με “σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της παραπλανητικής φιέστας” τον κ. Σγουρό.
Οπως τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος: “ Η έγκριση χρηματοδότησης για να γίνει μια μελέτη, προφανώς δε συνιστά λύση του χρονίζοντος αυτού μεγάλου προβλήματος” και κατηγορεί τον κ. Σγουρό πως προχώρησε στην καθυστερημένη αρχική γραφειοκρατική ενέργεια σε μια μακρά και επίπονη διαδικασία, καθώς την υπογραφή θα ακολουθήσει η έναρξη της διαδικασίας ανάθεσης μελέτης, και πως υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
Με λίγα λόγια, ο απερχόμενος εγκαινίασε το σχεδόν μηδέν. Προσέβαλλε έτσι ευθέως, για μία ακόμα φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών της Αττικής. Επαναλαμβάνει έτσι τη γνωστή «τέχνη του Mαυρογιαλούρου»: «πωλούνται φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Φτάνει πια η απραξία τόσων ετών να εμφανίζεται ως έργο” τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος κατηγορώντας τον κ. Σγουρό πως αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο.


Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges-2014/story/432014/koymoytsakos-mayrogialoyros-o-sgoyros#ixzz2ypwgyERE

1 σχόλιο:

  1. ποιος σε ακούει εσένα ρε παιδί μου; ούτε από μούρη δε βγαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή