Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ (2)-ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΣΤΕ ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ!


ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΦΩΣ;

Πλαστό το "άγιο" φωςΔιαβάστε να μάθετε δίχως αμφισβήτηση όλη την αλήθεια για την μεγάλη απάτη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Στο άρθρο μας για την πλαστότητα του "αγίου" φωτός, θα αποδείξουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, με την απάτη των αγιοταφιτών περί του απατηλού, αντί του Θεϊκού φωτός, βρίσκεται κάτω από το ανάθεμα της Βίβλου.
 
Αναμένη Κανδήλα στον Πανάγιο Τάφο"Τα περί του λεγομένου θαύματος του αγίου φωτός, δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν, λόγω σκανδάλου... θα σας είπω εν περιλήψει πως γίνεται η τελετή και πώς λαμβάνεται το "άγιον" φως. Την Μεγάλην Παρασκευήν... σβήνουν όλα τα κανδήλια τα εντός και εκτός του Τάφου. Την επομένην, Μέγα Σάββατον, ο Σκευοφύλαξ μεταφέρει κεκαλυμμένην με αργυρούν κάλυμμα, μία ειδικήν κανδήλα αναμμένην, την οποίαν..."
 
Τα παραπάνω είναι απόσπασμα ομολογίας, της απάτης, από αρχιδιάκονο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, όπου και περιήλθε αποκλειστικά στην κατοχή μας η ηχογραφημένη αυτή ομολογία που έγινε το έτος 1965, και θα την χρησιμοποιήσουμε, χάριν αληθείας, στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής για το "άγιο" φως, που ετοιμάζουμε στη νεοσύστατη Διαδικτυακή Τηλεόραση "SporeaS WebTV".



"Όπου βλέπεις θρησκείαν μολυσμένην, συμπέρανε, ότι η βαρβαρότης των πιστευόντων είναι ανάλογος του μολυσμού" 
(Αδαμάντιος Κοραής)
ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ «ΑΓΙΟ» ΦΩΣ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΩΝ
Ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μας λέει: «Εάν τις σας κηρύττη άλλο Ευαγγέλιον παρά εκείνο το οποίον παρελάβετε, ας είναι ανάθεμα» (Γαλάτας: α΄ 8-9)
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΕΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΒΛΙΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Στο άρθρο μας για την πλαστότητα του «αγίου» φωτός, θα αποδείξουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, με την απάτη των αγιοταφιτών περί του απατηλού, αντί του Θεϊκού φωτός, βρίσκεται κάτω από το ανάθεμα της Βίβλου.

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ (1)


Ιστορική Μελέτη για το Άγιο Φως
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ*

Από τις ιερές τελετές που τελούνται μεγαλόπρεπα τη Μ. Εβδομάδα στην αγία πόλη της Ιερουσαλήμ, η περισσότερο σημαντική τόσο για τη σημασία της όσο και για την παλαιότητά της, η οποία τυχαίνει να είναι τόσο ποθητή και παρηγορητική για τους πιστούς, είναι η ιερή και σεβάσμια τελετή του αγίου φωτός, που τελείται κατά το μεγάλο και υπερευλογημένο Σάββατο στον ίδιο τόπο που έγινε η ταφή και η ανάσταση του Σωτήρα Χριστού. Η ιερή αυτή τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρώτος ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας ή κάποιος άλλος από τους ιεράρχες της δίνει στους πιστούς το άγιο φως που προέρχεται από το Πανάγιο Τάφο, καθιερώθηκε από τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου