Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο ΠΟΥΣΤΕΡΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -για όλα τα τρέχοντα  ΤΩΡΑ γεγονότα ΠΑΤΕΊΣΤΕ ...ΕΔΩ

Ο “ΠΟΥΣΤΗΣ” ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΝ ΝΟΥ! Αναιδής έως συνειδητά πρόστυχος φτύνει τον ελληνικο λαό!



ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!
Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΝΕΙ…ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ!
Κανονικά …διότι σε λίγες μέρες θα αρχίσει μια νέα ενότητα με τον τίτλο ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ… θα αποκαλύπτει τις απατες των ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ και των τρομοκρατών γιατρών!  ΠΩΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ..Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ...ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ!

Με προεξάρχοντα τον “πούστη” Πρωθυπουργό κατά τη ρήση του αξιότιμου κ. Μπαλτάκου, συνεχίζονται οι αθλιότητες. Ο κ. Πρωθυπουργός αποκαλεί τη Χ.Α. ως “ εγκληματική οργάνωση”. Καταστραγεί φαύλα πάγιες αρχές του Δικαίου. Δεν υπάρχει καμιά δικαστική απόφαση ακόμη ώστε ελαφρά τη καρδία να μιλάμε τόσο σίγουρα για εγκληματική οργάνωση!..
Αλλά ο κ. Σαμαράς, που έδωσε και την εντολή εξόντωσης της Χ.Α. εις εκπλήρωση των εντολών που έλαβε από το Εβραϊκό Συμβούλιο των ΗΠΑ, είναι σίγουρος για την αναπόδεικτη κατηγορία ,μια και το δικαστικό σώμα είναι ελεγχόμενο υπ αυτού.
Δεν πρόκειται για απλά θλιβερότητες ..Είναι κατάντια του ανθρώπινου είδους και τρανταχτή απόδειξη της φαυλότητας εκείνων που ετάχθησαν να υπηρετούν τους Νόμους και τη δημοκρατία.
Μη αισχυνόμενος για ουδέν ο Καλαματιανός αυτός “πουστερλέ” πρωθυπουργός κατευθύνει μέσα από το πλέγμα των τσανακιών του στα ΜΜΕ ( ειδικά το φασιστικό-κατευθυνόμενο ΣΚΑΙ …δίνει ρέστα) να άδουν το ίδιο τροπάρι… Τα σαϊνια των βρώμικων γνωστών καναλιών πειθήνια και ορντινάτσες αναπαράγουν το πρωτοφανές ανήκουστο:

Δεν φταίει ο…εγκληματίας… αλλά αυτός που αποκάλυψε. το έγκλημα.! (παράνομη υποκλοπή συνομιλίας)..δηλαδή …υποκλέπτω εαυτόν …διότι συνομιλώ με έναν …μαλάκα!..( τον Μπαλτάκο …κατά την ανεκδιήγητη ρήση του …”πούστη” Σαμαρά)...κι αυτό είναι το έγκλημα!
Αει ΡΕ πνιγείτε με τη δικαιοσύνη που πρεσβεύετε! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!
ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ...Το Χάρβαρντ θα ισοπεδωθεί!~

Ο κ. Μπαλτάκος, αποκάλυψε όλη τη φάρσα εν απολύτω ειλικρίνεια.
Λοιδωρείται όμως από μίσθαρνους δημοσιογραφίσκους , και δυστυχώς κι από κόμματα- ο Κασιδιάρης, που λειτουργώντας ως δεινός ρεπόρτερ, έβγαλε στη φόρα τον κόπρο του Αυγείου.
ΟΛΟΙ οι τσόγλανοι αυτοί, εν ενί στόματι προβάλλουν …”την παράνομη υποκλοπή (βιντεροσκόπηση) του Κασιδιάρη -κίνησαν μάλιστα και τη δικαιοσύνη- και αδιαφορούν για την ουσία του συνεχιζόμενου εγκλήματος. ΚΙΧ δεν βγάζουν οι κοινοί αλήτες!
Τι λές Ρε “ΠΟΥΣΤΗ” Σαμαρά… ότι δεν θα επιτρέψεις σε καμιά εγκληματική οργάνωση… να σταματήσει τις βρωμιές σου;
Ο Κασιδιάρης σας έπιασε τον κώλο. Ευχόμαστε ΟΛΟΙ οι έλληνες να ακολουθήσουν το παράδειγμά του… να μάθουν να βιντεοσκοπούν και μαγνητοσκοπούν ΟΛΑ τα εξουσιαστικά λαμόγια, γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τους φτιαχτούς, ιδιώνυμους ηλιθίους νόμους …για υποκλοπές και προσωπικά δεδομένα.ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ δεν σκιάζονται . Οι βρώμικοι της πολιτικής να σκιάζονται!
Εμείς ως έχοντες πολλά γαλόνια στον Τύπο, και μαγνητοφωνούμε και βιντεοσκοπούμε –ΚΡΥΦΙΩΣ- όταν μυριζόμαστε ότι ο συνομιλητής μας δεν θα είναι ειλικρινής. Δυστυχώς για σας κύριε “ΠΟΥΣΤΗ” Πρωθυπουργέ της Ελλαδας ο κ. Μπαλτάκος, υπήρξε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ –ΑΛΗΘΗΣ κι ανεξάρτητα από τη βαβούρα που έγινε, νομίζω ότι πρόσφερε ΥΨΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ… Η μεγάλη πλάκα της σοβαρότητας των θεατρίνων πολιτικών μας είναι... ότι δεν ..έπρεπε να έχουν επαφές με τους Χρυσαυγίτες συναδέλφους τους βουλευτές! ΤΕΤΟΙΑ Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ... ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των αυτοπροσδιοριζόμενων δημοκρατών -προοδευτικών βουλευτών! ΤΕΤΟΙΑ Η ΤΣΙΡΛΑ ΤΟΥΣ..Μα τόσο κοθόνια; 

Ο ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ…

Υ.Γ. Θα μπορούσα ,ειλικρινά  βοηθήσω τον Σαμαρά , αλλά με το σμάρι …των “σοφών” συμβούλων που τον ζώνει, μάλλον είναι ανέφικτο..Είσαι τόσο σμπαράλι ..ξεχαρβαλωμένος και νοητικά και πολιτικά, που μουδιάζω. Περίπτωση ανίατος...χρονία η νόσος ! ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΩΘΟΥΝ σε αποκοτιές; Αλήθεια που τους βρήκες αυτούς που σε περιβάλουν ... σε αγγελία;
Τι να διαψεύσεις ..Αυτά που ΟΛΟΙ ξέρουν; Μα τόση ξεφτίλα; Τόση ένδεια νιονιού απλού; Καλά τόσον μαλάκες είστε εκεί στου Μαξίμου;



Σύσταση: Παρακολουθείτε ΣΚΑΙ, ραδιόφωνο και τηλεόραση και το ΜΕΓΚΑ κ.λ.π. λαμόγια κανάλια… για να απολαύσετε και τον εξευτελισμό της δημοσιογραφίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου