Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΑΡΤΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Το έθνος είναι πολιτικό σώμα.-ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ" ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ... Ο μόνος πραγματικός αντίπαλος των παγκόσμιων μορφών διακυβέρνησης είναι το έθνος.
Αν οι ηγεσίες της αριστεράς ήταν ξεκάθαρα εναντίον της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ή έστω εναντίον της νεο-ναζιστο-γερμανικής Ευρ. Ενωσης, θα ήταν ξεκάθαρα υπέρ του έθνους, του εθνικού κράτους και της εθνικής του κυριαρχίας. Θα ήταν πρόμαχοι και υπερασπιστές του.

Οι ηγεσίες της αριστεράς, και έχουν πείσει και αρκετούς από τους ψηφοφόρους τους, είναι ξεκάθαρα υπέρ των υπερ-εθνικών μορφών διακυβέρνησης, όπως η ΕΕ. Γι’ αυτό και μάχονται το έθνος, το δυσφημούν, και υπονομεύουν την εθνική του κυριαρχία.
Πλαγίως δηλαδή και ταυτοχρόνως μάχονται και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες μπορεί να συγκροτηθεί το έθνος από εν δυνάμει πολιτικό σώμα που είναι τώρα, σε θεσμισμένο πολιτικό σώμα. Να μπορέσει γίνει το έθνος, το εθνικό εκλογικό σώμα, θεσμός του πολιτεύματος. Δήμος. Να απαιτήσει δηλαδή δημοκρατία.
Διότι ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.
Δεν είναι λοιπόν μόνο καλοί ολιγαρχικοί εκεί στις ηγεσίες της αριστεράς. Είναι καλοί και στην απόκρυψη και την παραπλάνηση.
Θραξ Αναρμόδιος
Βασικά ..."πας Θραξ..βλαξ;" Ού ...αυτός τουλάχιστον είναι βλάκας με πατέντα. Θέλει ζουρλομανδύα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου