Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ-ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ!

Ενημερώνουμε τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες ότι οι απειλές σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας μας είναι πλέον ξεκάθαρες και κάθε μέρα γίνονται εντονότερες. Απειλές κόμη και με υπαινιγμούς σε βάρος της ζωής του Βραχιολίδη: "Λίγες μέρες σου μείνανε" ή "Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα". Ενημερώνουμε κάθε αναγνώστη μας για να γνωρίζει πως η απειλή, η οποία όσο βαδίζουμε στις εκλογές ενδεχομένως να στραφεί ευθέως σε βάρος της ζωής του Βραχιολίδη, έχει συγκεκριμένη προέλευση. 

Θα ενημερώσουμε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και θα ζητήσουμε την προστασία τους. 

Δείτε πιο κάτω τα σχόλια σε βάρος μας και θα καταλάβετε...   

σχόλια:

  1. Ενημερωτικά, ο εισαγγελέας θα καλέσει την Καζάκου να του πει αν είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου και την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έκανες το μεγάλο λάθος. Λίγες μέρες σου μείνανε. Και εκτός από τη φυλάκα που θα φας, έρχεται και αγωγή που θα σου πάρει τα σώβρακα και θα σε αφήσει στο δρόμο.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σε υπερασπίστηκε στο νέο αυτόφωρο για τη νέα σου συκοφαντία; Ούτε τους πιο ηλίθιους δεν κοροϊδεύεις πλέον. Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα.

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ...ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΣ!

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ

  • Από  την Μητρόπολη
Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ
'Αρθρο του Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου για την Ημέρα μνήμης του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ 
Στις 10 Απριλίου του 1998, μετά από πολυετή δοκιμασία, την οποία υπέ­μει­νε αγογγύστως και γενναίως, παρέδωσε στα χέρια του Δικαιο­κρι­του Θεού την ψυχή του. Η πολυετής Αρχιερατεία του (12 Ιανου­α­ρίου 1974 – 10 Απρι­λίου 1998) υπήρξε και για τον ίδιο και για την Εκ­κλη­σία της Ελλάδος πε­ριπετειώδης. Εκλεγείς επί Δικτατορίας, κατώρθωσε με την ευστροφία και την πολυπειρία του να κρατήσει με στιβαρότητα και να οδηγήσει με στα­θερότητα την Εκκλησία εν μέσω παγίδων και κινδύνων πολλών, κυ­ρι­ως κατά την Μεταπολιτευτική περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου